Vattenkylande CPU radiator

Vattenkylande CPU radiator

När processorn fungerar genereras mycket värme. Om värmen inte försvinner i tid kommer det att leda till en krasch på ljusnivå och kan bränna processorn i allvarliga fall. Den vattenkylande CPU-radiatorn används för att avleda värme till CPU:n. Kylaren spelar en avgörande roll för den stabila driften av CPU:n. Det är mycket viktigt att välja en bra radiator när du monterar datorn.

Produktdetalj

Vattenkylande CPU radiator

CPU-radiatorer kan delas in i tre typer: luftkylning, värmerör och vattenkylning cpu-radiator enligt deras kylningsmetoder.
Luftkyld kylare Detta är den vanligaste typen av kylare och består av en kylfläkt och en kylfläns. Principen är att överföra värmen som genereras av CPU:n till kylflänsen och sedan ta bort värmen genom fläkten.
En värmerörsradiator är ett värmeöverföringselement med extremt hög värmeledningsförmåga, som överför värme genom avdunstning och kondensation av vätskor i ett helt slutet vakuumrör.
Vattenkylningsradiatorn använder vätska för att tvinga radiatorns cirkulation för att ta bort värmen från radiatorn under pumpens drivning. Jämfört med luftkylning har den fördelarna med tystnad, stabil kylning och mindre beroende av miljön.

Produktparameter

Fläktlager

Kullagret

Flervinkel

Med Multi-Angle

Diameter på rör

8 och 10 mm

Fintjocklek

0,105-0,2 mm

Fläkt

Axialfläkt

Transportpaket

Trälåda

HS-kod

8419500090

Funktion

Kabelhantering

Rörets tjocklek

0,25-1,0 mm

Vätska i rör

Vatten, luft, regereringsmedel, olja, etc

Material

Aluminium

Specifikation

Anpassat

Ursprung

Kina (fastland)

Produktionskapacitet

100 000 st/månad

Produktfunktion och applikation

Förutom att användas i datorer kan vattenkylning CPU-radiator även användas i 3D-skrivare (kretsstyrning), laserskrivare, medicinsk utrustning, frisörutrustning, CNC-verktygsmaskiner, elskåp (vattenkylning), automationsutrustning (som CNC) maskiner), svetsmaskiner, vinkylare, små ismaskiner och små luftkonditioneringsapparater


Produktkvalificering

Vår fabrik är certifierad av ISO/TS16949, så vi är mycket säkra på våra produkter, och vi packar den vattenkylande CPU-kylaren mycket väl, så vanligtvis kommer du att få din beställning i gott skick. Men på grund av långvarig leverans kanske det kommer att vara en liten skada för produkter. Alla kvalitetsproblem, vi kommer att ta itu med det omedelbart.


FAQ

F: OEM/ODM tillgängligt?
A: Ja, det kan vi!
F: Kan du ge prov?
A: Ja, vi är hedrade att kunna erbjuda dig prover för kvalitetskontroll.
F: Vad är din provpolicy?
S: Vi kan leverera provet om vi har färdiga delar i lager, och du behöver bara betala fraktkostnaden.


Heta etiketter: Vattenkylning CPU radiator, Anpassad, Kina, Rabatt, Kvalitet, Leverantörer, Gratis Prov, Tillverkare, Offert, Ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter