Vakuumlödningsugn

Vakuumlödningsugn

Vakuumlödningsugn är en slags utrustning som används för metalllödning och ljus värmebehandling. Lämplig för massproduktion av små och medelstora delar av rostfritt stål (porslin, knivar, hårdvara, etc.), såsom ljuskylning och härdning av martensitiskt rostfritt stål och ljusglödgning av austenitiskt rostfritt stål.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Vakuumlödningsugn är en storskalig värmebehandlingsutrustning, som kan vakuumlödning, vakuumglödgning, vakuumåldring och annan bearbetning. Flera olika program kan programmeras, hundratals värmebehandlingskurvor kan styras och programmeras, uppdelade i sex zoner, upp, ner, vänster och höger, samt fram och bak för temperaturkontroll. Det finns flerpunkts- och enpunktsregistratorer och överhettningsskyddsanordningar, och vakuumlödningstemperaturen är enhetlig. Prestandan kan kontrolleras inom ± 3â „ƒ, och den är utrustad med hög renhet kväve -flöde tvångs kylanordning. Vakuumlödningsugnen har stor ugnskapacitet och hög effektivitet och kräver inte kompletterande bearbetningsprodukter för komplexa delar och delar med speciella krav.


2.Produktfunktion och applikation

Vakuumlödningsugnen används huvudsakligen för vakuumlödning av aluminiumprodukter såsom aluminiumlegeringsvärmeväxlare, hårdlödning av rostfritt stål, titanlegeringar, hårda legeringar, högtemperaturlegeringar, icke-järnmetaller och vakuumhärdning av höghastighetsstål, verktyg stål, lagerstål, rostfritt stål och andra material, samt åldrings- och glödgningsbehandling av icke-järnmetaller och vakuumlödning av rostfria värmeväxlare, oljekylare och vakuumkoppar av rostfritt stål.


3. FAQ:

F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vilka är dina leveransvillkor?
A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
F: Vad är fördelar med kvalitet?
A: All bearbetning produceras i vår egen fabrik, vi kan kontrollera kvaliteten;
Heta etiketter: Vakuumlödningsugn, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratisprov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter