Universal oljekylare

Nanjing Majestic Company ligger i Jiangsu, Kina. Vårt företag är en av tillverkarna av universaloljekylare i Kina. Vi har mer än tolv års erfarenhet av tillverkning av universella oljekylare. Vi kan producera skräddarsydda universaloljekylare och har också lageroljekylare som du kan välja. Vi kan tillverka de flesta oljekylare, såsom lastbilar, byggfordon, dagliga bilar och racerbilar. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949 Vårt välutbildade säljteam kan ge dig olika konsultationer och krav på produkt- och prestandauppgraderingar när som helst. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post, vi välkomnar dina frågor och feedback.

Universal oljekylare är ett viktigt komplement till högpresterande motor. Motorolja är lätt att överhettas, gör den tunn och skyddet av viktiga delar av motorn är otillräckligt, vilket leder till för tidigt slitage på motorn. Detta gäller särskilt för PD-motorer, som är kända för överdriven kamaxelslitage. Universaloljekylaren är ett universalt kit som kan installeras på plats. Den måste installeras där luftflödet är lätt att passera, till exempel en kylare eller dimljus framför bilen. Universalfästen kan skäras eller böjas för att passa i rätt läge.

Vi kan anpassa universell oljekylare enligt dina krav och ritning. Vårt företag har en forsknings- och utvecklingsavdelning och har fått många patentcertifikat. Våra produkter exporteras till Ryssland, Europa, Sydamerika, Nordamerika, Sydafrika, Sydostasien, Indien och många andra länder och regioner i världen. Vi har alltid följt affärsfilosofin "kvalitet först, kund först och vinn-vinn-samarbete". Samtidigt som vi öppnar marknaden fortsätter vi att ägna mer uppmärksamhet åt att förbättra den professionella nivån och omfattande konkurrenskraft för gruppen. Sträva efter att få den mest professionella servicen. Ser fram emot att arbeta med dig.
Köp Universal oljekylare från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Universal oljekylare i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.