Universal frontmonterad intercooler

Universal frontmonterad intercooler

Okyld laddluft kommer in i förbränningskammaren, vilket påverkar motorns laddningseffektivitet. Det kommer också att medföra att förbränningstemperaturen i motorn blir för hög och orsakar knackning och andra fel. Därför är intercooler mycket viktigt. Intercoolern är vanligtvis placerad under framsidan av bilen. Även känd som universal frontkylare.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Den universella frontmonterade intercoolern är att sänka motorns inloppstemperatur. Temperaturen på avgasen som släpps ut från motorn är mycket hög och värmeöverföringen genom kompressorn kommer att öka temperaturen på tilluften. Dessutom kommer luftens densitet att öka under kompressionsprocessen, vilket oundvikligen kommer att leda till en ökning av lufttemperaturen, vilket kommer att påverka motorns laddningseffektivitet. För att lösa de negativa effekterna som orsakas av temperaturökningen av tryckluften är det därför nödvändigt att installera en universal frontmonterad intercooler för att sänka inloppstemperaturen.


2. produktparameter (specifikation)

Föremålsnamn Universal frontmonterad intercooler
varumärke Anpassat
Kärnstorlek Anpassat
Material allt aluminium
Leveranstid Normalt 35 dagar
Frakt metod Med flyg (TNT, FEDEX, DHL, UPS, etc) / tåg / sjö
Exportera hamn Shanghai eller Ningbo
Betalningsvillkor 30% deposition i förskott, balans innan frakt
Betalningsmetod T / T
Garanti 12 månader


3. produktfunktion och applikation

Som en erfaren och professionell tillverkare av kylprodukter producerar vi inte bara olika standard / konventionella universalmonterade intercooler, vattenkylda oljekylare och OEM-oljekylare, utan välkomnar också olika kundanpassade beställningar. Våra kundanpassade produkter involverar alla branscher. Såsom hydraulisk industri, byggmaskiner, byggmaterialsmaskiner, hamnmaskiner, vägbyggen och batterikylsystem. Vi ger kunderna kostnadseffektiva produkter!


4. leverans, frakt och förpackning

Om paketet för vår universella frontmonterade intercooler har vi ett fodral av trä att välja
1.Neutral förpackningslåda
2.Original förpackningslåda
3. anpassad enligt kundens kunder

Om leveranstiden är den baserad på leveranssättet som kunder väljer, normalt är leveranstiden för skicka till sjöss cirka 30 arbetsdagar; om du skickar med flyg är leveranstiden cirka 5-10 arbetsdagar. Efter att ha skickat produkterna skickar vi dig spårningsnummer och leveransinformation.


5. FAQ:

F: Hur utför din fabrik kvalitetskontroll?
S: Kvalitet är högsta prioritet. Från början till slutet av produktionen lägger vi alltid stor vikt vid kvalitetskontroll. Efter att varje produkt är förpackad kommer den att vara fullständigt monterad och noggrant testad.
F: Kan vi vara din distributör?
S: Ja, vi letar efter distributörer och agenter över hela världen.
F: Ger du prover för att kontrollera kvaliteten?
A: Ja, om vi har i lager behöver du bara betala fraktkostnad.
Heta etiketter: Universal frontmonterad intercooler, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter