Turbo Intercooler

Turbo Intercooler

I Kina insisterar vi på att tillhandahålla professionella tjänster, teknisk support, professionella radiatorer och turbo intercooler, oljekylare, ser fram emot att arbeta med dig.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Intercoolern är faktiskt ett turboladdat tillbehör. Funktionen hos turbo-intercooler är att minska temperaturen på högtemperaturluften efter boostet, för att minska motorns termiska belastning, öka insugsluftvolymen och sedan öka motorns effekt. För kompressormotorer är turboladdaren en viktig komponent i kompressionssystemet. Oavsett om det är en kompressormotor eller en turboladdad motor, måste en turboladdare installeras mellan kompressorn och insugningsröret


2.Produktfunktion och servering

Vår turbo intercooler har utmärkt kylkapacitet, unik kylfläns för att maximera värmeöverföring och extremt lågt tryckfall. Högeffektiv finkärndesign speciellt designad för frontinstallation. Jämfört med en icke-sammanflätad design ger applikationen i en sammanflätad kylfläns också mer värmeavledning.
Och vår turbo-intercooler är tillverkad av helt hållbart och tjockt högkvalitativt aluminium, båda tankarna är spegelpolerade och högkvalitativ argonsvetsning används. Och varje turbo-intercooler är trycktestad och garanterad före leverans, vilket ger anpassad storlek och logotyptjänster för vår turbo-intercooler.


3. förpackning och leverans

Om produktionstiden är tiden normalt cirka 25-35 dagar. Detta baseras på dina krav för den turbo-intercooler du behöver.
Och all turbo-intercooler kommer att testas innan vi skickar dem. Förpackningen är exportförpackning med låda och packas sedan med trälåda.


4. FAQ:

Q1. Vilka är dina förpackningsvillkor?
A: I allmänhet packar Jagrow våra varor i neutrala vita lådor och kartonger. Om du har ett lagligt registrerat patent kan vi packa varorna i dina märkeslådor efter att ha fått dina auktoriseringsbrev.
Q2. Vilka är dina betalningsvillkor?
A: T / T 30% som deposition och 70% före leverans. Vi visar bilderna på produkterna och paketen
innan du betalar saldot.
Q3. Vilka är dina leveransvillkor?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.
Heta etiketter: Turbo intercooler, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter