Rörskärmaskin

Nanjing Majestic Company är en leverantör av rörskärmaskiner. Vi tillhandahåller kvalitetsrörskärmaskin och annan produktionslinje för kylare / intercooler. Vi fokuserar på detta mer än 12 år. Vi kan anpassa efter dina krav och ger dig full ritning att kontrollera. Ser fram emot att arbeta med dig.

Rörskärmaskinen vi tillhandahåller kan skära platta rör i olika former, vilket ger den mest lämpliga tillverkningsmetoden och introducerar en kontinuerlig kontinuerlig tillverkningsmetod. Det säkerställs att den platta rörfördjupningen som orsakas av slagets slagkraft styrs inom den minsta tolerabla gränsen. Produktens stabilitet, enhetlighet och effektivitet garanteras. Dessutom kontrollerar den nya tillverkningsmetoden också böjning och vridning av det platta röret inom det minsta felområdet, vilket förbättrar noggrannheten hos det platta röret. Rörtillverkningsmaskinen som tillhandahålls av vårt företag är lämplig för höghastighetstillverkningsutrustning av extruderad plana rör för bilvärmeväxlare. Under tillverkningsprocessen justeras det strängsprutade rörets bredd, tjocklek, riktning, storlek, krökning och vridning automatiskt för att säkerställa noggrannheten hos det platta röret efter tillverkning. Enligt användarnas olika behov kan den dessutom anslutas med arrangemanget av plana rör och förpackningsanordningar för att realisera helautomatiserad produktion och därigenom avsevärt förbättra produktionseffektiviteten.

Nanjing majestätiska företag har mer än 80 anställda, tekniker står för 10%. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Definitivt kan vi erbjuda dig kvalitetsprodukter och konkurrenskraftiga priser. Så oroa dig inte för kvaliteten, även vår rörskärmaskin har ett års garanti. Eventuella frågor kommer att lösas vid första gången. Våra rörskärmaskiner exporteras till Ryssland, Europa, Sydamerika, Nordamerika, Sydafrika, Sydostasien, Indien och många andra länder och regioner i världen. Vår fabrik ser fram emot har ett samarbete med fler kunder.
Köp Rörskärmaskin från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Rörskärmaskin i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.