Intercooler av rör och fin aluminium

Intercooler av rör och fin aluminium

Vår intercooler med rör och fin aluminium ger perfekt kylkapacitet för kompressorer och turboladdade fordon. Intercoolern är tillverkad av 3003 aluminium i flygplanskvalitet, vilket är extremt hållbart. Det kommer effektivt att minska inloppstemperaturen och kraftigt öka motorns uteffekt.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Vår intercooler för rör och fen aluminium är tillverkad av 3003 aluminium och är precisionssvetsad för att ge högre prestanda.
Dess struktur är kompakt: plattorna på röret och intercooler av fin aluminium är nära ordnade. Jämfört med andra typer upptar intercoolern för röret och fenan aluminium mindre utrymme och tar mindre plats.


2. produktparameter (specifikation)

Föremålsbeskrivning Intercooler av rör och fin aluminium
Material Hel aluminium
Kärntyp Rörfena
Inre paket Bubbelpåse och tjockt skumskydd
Yttre paket Neutrala paket på pall
leverans 25-35 dagar efter mottagen betalning
Betalningsvillkor TT 30% deposition, 70% före leverans
Garanti 12 månader
MOQ 50 st


3. produktfunktion och applikation

Funktion
-röret och intercooler av aluminium i aluminium av 100% aluminium.
-Den har hög hållfasthet och hög kylningseffektivitet.
-Tanken med rör och fin aluminium intercooler är gjord av högkvalitativt aluminium för att förbättra styrka och hållbarhet.
-Core läckagetest och läckagetest, dubbel pass
-Kan anpassad logotyp på kärnan och behållaren
Ansökan
Intercooler med rör och fin aluminium kan användas i många typer av bilar, såsom kommersiella fordon, lastbilar, ingenjörsfordon, racerbilar.


4. vårt företag

Vårt företag är en professionell tillverkare som specialiserat sig på produktion av olika aluminiumvärmeväxlare. Ourtube och fin intercooler av aluminium har egenskaper som hög värmeeffektivitet, liten storlek, låg vikt och stark tillämpbarhet. Våra produkter används i stor utsträckning inom byggmaskiner, luftkompressorer, fordonsseparation, separering av byggmaskiner, hydraulisk oljekylare, vindkraft, elektrisk lokseparation och skeppsseparation och många andra områden.
Hög effektivitet och högt flöde är de egenskaper som vi har arbetat hårt för att få. De högpolerade ändspåren ger bästa värmereflektion och utseende.
Vi har följande intercoolers. Vi välkomnar dig också att designa dina egna produkter. Om du har andra frågor är du välkommen att kontakta oss.


5. FAQ:

F: Vad sägs om produktpris?
S: Priset är förhandlingsbart. Det kan ändras beroende på kvantitet eller förpackning. När du förfrågar, berätta för oss hur mycket du vill.
F: Hur kan jag köpa de produkter jag behöver exakt?
A: Vi behöver ett exakt produktnummer, om du inte kan ange produktnumret kan du skicka det till oss din produktbild eller berätta om din lastbilsmodell, motorns typskylt etc. Vi kommer att bestämma exakt vilken produkt du behöver .
F: Hur citerar du och hur lång är offertens giltighetstid?
A: Vi kommer vanligtvis att göra en offert via e-post inom 24 timmar efter att du fått din förfrågan. Priset gäller i 30 dagar.
Heta etiketter: Intercooler av rör och fin aluminium, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter