Det automatiska strängpressade aluminiumröret

Det automatiska strängpressade aluminiumröret

Aluminiumröret för automatisk extrudering som vi tillhandahåller är alla högfrekventa sömsvetsade, och vi slappar aldrig av att förse kunderna med kostnadseffektiva aluminiumrör. Från bilar till industriella tillämpningar, många av våra elektroniska rör har blivit mycket erkända av välkända tillverkare hemma och utomlands.

Produktdetalj


Det automatiska strängpressade aluminiumröret

1.   produkt introduktion

Det automatiska strängsprutade aluminiumröret kallas också högfrekvent aluminiumrör. Dess tillverkningsmetod är att göra den platta aluminiumremsan till rör, sedan ansluta kanterna med högfrekvenssvetsning och sedan sömsvetsa utan att använda något tillsatsmaterial. Justera sedan storleken på det svetsade röret tills exakt storlek och tolerans har uppnåtts.

Det automatiska extruderade aluminiumröret är ett slags kompositrör. Huvudskillnaden mellan extruderat rör och draget rör är att det svetsbara skiktet kan göras av olika aluminiumlegeringsmaterial. Kärnmaterialet är i allmänhet 3003, och den svetsbara kompositlegeringen är 4343 eller 4045. Det används ofta i värmeväxlarproduktionsrör för att möjliggöra ugns- eller flamlödning och för att ge offerkorrosivitet.

2.Produktparameter (specifikation)

Vi utvecklar och tillverkar de automatiska extruderade aluminiumrören är lämpliga för ett brett spektrum av industriella tillämpningar. Röret är mycket lämpligt för värmeöverföringsapplikationer där vikt och utrymme beaktas i design och design, inklusive HVAC-enheter, värmeväxlarsystem för fordon, grenrör, förångare och kondensorer. Det kan också användas för icke-elektriska rörledningar och allmänna rörledningar, som används i rörledningar och byggnader.

3.   FAQ

F: Kan du producera enligt proverna?

A: Ja, vi kan producera genom dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan bygga formar och fixturer.

F: Vilka är dina leveransvillkor?

A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect

F: Vad är fördelen med kvalitet?

A: All bearbetning produceras i vår egen fabrik, vi kan kontrollera kvaliteten;

4. Företagsprofil

Om oss:

Etablerat år 2007, NanjingMajestic Auto Parts företag  är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter av autokylsystem, som kylarrör, intercooler-rör, oljekylarrör andradiator, intercooler, oljekylare och många fler.

I över 10 år  Majestic har varit industripionjärerna inom design och tillverkning av aluminiumkylare, som levererar värmeväxlaren  Handel & OEM-kunder med en högkvalitativ, konkurrenskraftigt prissatt lösning för deras kylbehov. Vi arbetar med ett välbestämt och positivt förhållningssätt, vilket hjälper oss att säkerställa kundtillfredsställelse. Dessa föremål kan användas i olika branscher som bil, industri, skeppsbyggnad, sockertillverkning, förpackning, navigering, formar, etc.


Heta etiketter: Autoextruderingsaluminiumröret, anpassat, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter