Rund kondensorrör

Rund kondensorrör

Rundt kondensorrör är en av de viktigaste komponenterna i luftkonditioneringssystem. Fluoren i bilens luftkonditioneringsapparat komprimeras av kompressorn för att generera högtemperatur- och högtrycksvätska, som kondenseras av kondensorn och sedan blir en lågtemperatur- och högtrycksvätska och kommer in i kollektorröret.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Materialet vi använde för det runda kondensorröret har hög hållfasthet, svetsbarhet, korrosionsbeständighet och långvarig hållbarhet. Interiören är smidig sömlös och finns i en strängpressad struktur eller i ett runt kondensorrör av sömlös aluminium för precisionsapplikationer.


2. produktparameter (specifikation)

Rund storlek på kondensorrör
8 * 1,0 / 8 * 1,4 28 * 1,5 / 1,6
9,52 * 1,0 / 1,5 29 * 2,0
10 * 1,0 / 1,1 30 * 1,5 / 1,2 / 2,0
12 * 1,0 / 1,5 30,2 * 1,2
12,7 * 1,5 31,6 * 1,5
13 * 1.2 32 * 1,5 / 1,8 / 2,0 / 2,5
Mer storlek kontakta oss ...


3.Företagsinformation

Grundades år 2007, vi Nanjing Majestic Auto Parts företag är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter för auto kylsystem, som kylarrör, intercooler rör, oljekylare rör och rund kondensor rör och många fler.
Vi har fått stora erfarenheter genom forskning och utveckling av produkter för värmeväxlarsystem och har designat och tillverkat artiklar för en mängd olika applikationer. Vi bedriver omfattande forskning och undersökningar på vår forsknings- och utvecklingsenhet och gör vårt bästa för att förnya ett bättre resultat produktsortiment. Dessutom hjälper inspektioner och undersökningar oss att utforma och utveckla nya produkter med högsta kvalitet.
Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Vårt team av effektiva medarbetare är väl insatt i alla tillverkningsprocesser och andra relaterade uppgifter, vilket utvidgar vår verksamhet över hela världen. Vidare strävar vi efter att uppnå maximal kundnöjdhet och följa den senaste etiska standarden som har lett oss till att nå nya höjder av framgången. Ser fram emot att arbeta med dig!


4. FAQ:

F: Varför kan vi välja dig?
A: Vi kan erbjuda snabb svarstjänst, kort ledtid och konkurrenskraftigt pris.
F: Hur många staber har du i din fabrik?
A: Vi har mer än 180 anställda, 10% är seniortekniker.
F: Hur säkerställs kvalitet?
A: Alla våra processer följer strikt ISO-9001-procedurerna, och vi har ett års kvalitet
Heta etiketter: Rund kondensorrör, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter