Radiatorer med plasttank

Radiatorer med plasttank

Nanjing Majestic aluminiumradiatorer med plasttank tillverkad av högkvalitativ aluminiumlegering och plasttank. Vi har många mönster och kataloger som du kan välja. Om du har OEM-nummer eller ritning för radiatorn du vill ha. Vi kan också producera enligt dina krav. Innan bulkbeställning kan prov och liten beställning för kvalitetskontroll vara support. Kort sagt är vi engagerade i att förse kunderna med kvalitetsprodukter och uppriktig service. Ser fram emot att arbeta med dig.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Aluminiumradiatorerna med plasttank är ansvariga för kylningen av det cirkulerande vattnet. Vattenledningen och kylaren är gjorda av aluminium. Aluminiumröret är plant och kylaren är korrugerad. Var uppmärksam på värmeavledningsprestanda. Kylaren har värmeavledning och kylningseffekter. En luftångventil finns på kylaren CAP, och hålet är i kommunikation med allmän luft.


2.Radator med beställningsprocedur av plasttank:

1. Professionell offertförfrågan.
2. Bekräfta kylarpriset, leveranstid, logotypdesign, betalningsvillkor, förpackningsdetaljer etc.
3. Radiatorförsäljaren skickar radiatorns proformafaktura.
4. Kunden betalar och skickar ett bankkvitto till oss.
5. Efter betalning ordnar vi produktion och skickar foton och beräknad tid till dig.
6. Kunden betalar saldot och ordnar leveransen, vi kan också acceptera kopian av betalningsbalansen eller kreditbrevet igen, informera spårningsnumret och kontrollera kundstatus.
7. Efter att ha tagit emot kylaren med plasttankar och varit nöjd kan du göra beställningen.
8 Ge feedback om kvalitet, service, marknadsfeedback och förslag till oss så att vi kan göra bättre.


3.Produktfördelar

1.Eftersom aluminiumstrålarna med plasttank antar en tvåkomponents syntetisk aluminiumkärna och en rörremsstruktur ökar värmeavledningsprestandan med 25% jämfört med kopparstrålaren.
2,30% minskad produktvikt, så sänk lastens nominella kvalitet och minska bränsleförbrukningen
3. aluminiumstrålarna med plasttank antar miljövänliga material och processer för att avlägsna frätande material i produktionsprocessen för kopparstrålare, så det bidrar mer till miljöskyddskrav.4. FAQ:

F: Har du sålt dessa produkter till andra länder?
A: Ja, vi har sålt vår produkt till hela världen.
F: Vad är din eftertjänst?
S: På grund av kvalitetsproblem ger vi ett års garanti för alla produkter. Under garantiperioden vill vi ersätta eller lösa problemet åt dig.
F: Vilka är dina betalningsvillkor?
A: Normalt accepterar vi 30% deposition, 70% före leverans. Tveka inte att fråga om du har råd.
Heta etiketter: Radiatorer med plasttank, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter