Radiator Tube Making Machine

Radiator Tube Making Machine

Vårt företag har inte bara rik erfarenhet av tillverkning av radiatorrörsmaskiner utan kan också hjälpa användare att förbättra webbplatsen och förbättra produktionseffektiviteten medan de utvecklar och testar tillverkning av nya produkter.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Under de senaste åren, med behovet av lätt vikt inom bilindustrin, har bilindustrin gått över till tillverkning av tunna platta rör och komplexformade platta rör för att bättre kombinera företagets tekniska erfarenhet med kundernas behov för att möta de ständigt ökande behoven hos kunder. Därför ökar också användningen av en radiatorrörsmaskin.


2.Produktfunktion och applikation

Utbytet av formningsvalsar är snabbt och enkelt, vilket avsevärt förbättrar produktionseffektiviteten. Utseendet på radiatorrörtillverkningsmaskinen antar en lätt och kompakt design, som använder fabriksplatsen fullt ut och minskar onödiga hanteringsförfaranden. Den har egenskaper som unik struktur, hög grad av automatisering, enkel drift, stabil och pålitlig kontinuerlig produktionsprestanda .
Används främst för att producera kylarrör, kondensorrör etc.


3. FAQ:

F: Är du ett handelsföretag eller en tillverkare?
A: Ja, vi är en fabrik med mer än 12 års historia inom denna bransch.
F: Vilka är dina betalningsvillkor?
A: Normalt accepterar vi 30% deposition, 70% före leverans. Tveka inte att fråga om du har råd.
F: Hur lång tid tar det för prover och massproduktion?
A: Vanligtvis tar det 15-20 dagar för nya formar ,;
efter bekräftelse, 25-30 dagar för massproduktion. Detta baseras på din beställning och krav
Heta etiketter: Radiator Tube Making Machine, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter