Kylarrör

Nanjing Majestic Auto Parts Company är specialiserat på att leverera olika typer av aluminiumrör, såsom pläterat radiatorrör av aluminium, oklätt radiatorrör, intercoolerrör, oljekylarrör. Etc.

Om du har ritning kan vi också producera skräddarsydda kylarrör för kunder. Vi har mer än 12 år på att producera kylarrör. Vi är en av de största Kina tillverkare av radiatorrör. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Definitivt kan vi erbjuda dig kvalitetsprodukter och konkurrenskraftiga priser. Om du har någon förfrågan eller inköpsplan kan du maila oss eller ringa oss när som helst. Ser fram emot att ha ett samarbete med dig.

Aluminiumrör är icke-järnmetaller som är nära besläktade med människor, speciellt klädda aluminiumkylarrör, med utveckling av ekonomi, klädda aluminiumkylarrör används mer och mer i industriella tillverkningsområden som bilradiator, värmeväxlare etc. aluminiumrör är en ny typ av slitstarkt och korrosionsbeständigt rör. Speciellt klädda aluminiumkylarrör utmärkt slitstyrka och korrosionsbeständighet och högtrycksmotstånd gör att bimetallpläterat stålrör kan användas under alla tryckklasser. Inre skikt och yttre skikt bundna mycket bra genom explosiv svetsning, metallurgisk bindning mellanlägg säkerställer tillförlitlighet. Bimetallpläterat stålrör används ofta inom oljefält, kemisk industri, elkraftindustri. Med bredare och bredare applikationer ger klädda aluminiumkylarrör oss naturligtvis mer ekonomiska, miljömässiga och sociala fördelar.

Aluminiumkylarröret vi producerade har god rakhet, ljus yta, stark korrosionsbeständighet, kvalificerad dimensionell prestanda och inget läckage. Används vanligtvis på bildelar som radiator, intercooler, oljekylare, kondensor och evaporator. Vårt företag utgår från kundernas behov, och vi kommer att utveckla ny teknik och ny utrustning och förse dem med teknisk support och kvalitetstjänster. Om du har några frågor kan du kontakta oss eller teknisk personal. Välkommen till vår fabrik.
Köp Kylarrör från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Kylarrör i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.