Radiator produktionslinje

Nanjing Majestic Company är en av professionella radiatorproduktionslinjeleverantörer i Kina. Vi producerar inte bara radiatorer utan ger också kunder en radiatorproduktionslinje. Vi har en bra position, inte bara för att ge dig högkvalitativ montering utan också den utmärkta kundservicen. Välutbildade ingenjörer kommer att erbjuda dig teknisk support. Vårt mål är att lösa kundernas behov och tillverka högkvalitativa produkter och maskiner. För närvarande säljs våra maskiner till många länder i Asien, Amerika, Europa och Oceanien. Eventuella problem Du kan komma att konsultera oss när som helst och ser fram emot att samarbeta med dig.

En radiatorproduktionslinje inklusive radiatorfinmaskin, lödningsugn, läckagetestmaskin, rörskärmaskin, rörmaskin, kärnmonteringsmaskin ect. Finmaskinen hänvisar till stämplingsmaskinen, som kan producera fyrkantiga fenor med en höjd av 10 mm, inklusive raka fenor, offsetfenor och korrugerade fenor. Brasugn används främst för hårdlödning av aluminiumdelar i en skyddande atmosfär. Läckagetestmaskin används huvudsakligen för testning av produkter, vattentätt test, IP-testnivå test.Rörskärmaskinen är lämplig för skärning av legeringsrör, kolstålrör, rostfria rör och icke-järnmetallrör. Rörtillverkningsmaskinerna används huvudsakligen för produktion av radiatorrör, intercoolerrör och kondensorrör. Den automatiska kärnmonteringsmaskinen använder kontinuerligt levererade fenor och rör och manuellt installerade huvudstycken (uppsamlingsrör) och sidoplattor för att montera värmeväxlarkärnorna enligt specifikationer som krävs av kunderna.

Fördelen med radiatorproduktionslinjen från vårt företag:
1. Hög effektivitet: Alla förfrågningar eller e-postmeddelanden som du har kommer att besvaras inom 24 timmar.
2. Professionell: mer än tio år av teknisk support och försäljningsteam för att ge dig den bästa servicen.
3. Förpackning och transport: Innan förpackningen måste strikta tester utföras för att säkerställa att det inte finns något läckage.
4. Högkvalitativt och konkurrenskraftigt pris: Vi använder högkvalitativa material, vi har avancerad produktionsutrustning, strikta produktionskrav och rimliga priser.
Köp Radiator produktionslinje från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Radiator produktionslinje i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.