Radiator Fin Machine

Nanjing Majestic Company är en av leverantörerna av kylflänsmaskiner i Kina. Vårt företag tillhandahåller produktion av fordonsvattentankar, varmvattenberedare, kondensorer, förångare, samt en mängd specialutrustning på produktionslinjen, såsom kylarfläktmaskin, hårdlödning ugn etc. samtidigt kan vi designa en mängd specialutrustning enligt kundens krav. Säkerställa kundernas krav, innovera ständigt på grundval av originalet och få fler fördelar i produktionslinjen. Samtidigt har företaget bildat ett tekniskt team och skicklig personal, ett strikt kvalitetsstyrningssystem och kundtjänstsystem, från utveckling till kundsäljning, med utgångspunkt från kundernas efterfrågan och uppmärksamhet på kundnöjdhetsvärdet. Med uppriktig attityd, utmärkt kvalitet, perfekt service, för att möta kunder, för att uppnå kundnöjdhet med vår win-win-strategi.

Kylaren finmaskin är en slags finpress, som kan producera fyrkantiga fenor med en höjd av 10 mm, inklusive raka fenor, offsetfenor och korrugerade fenor. Tillämpningarna inkluderar: luftfart, kryogen, industriell, bilindustrin. En av de viktigaste processerna i varje värmeväxlar tillverkning är tillverkning av fen. För många av dessa värmeväxlare kommer den fin som ska produceras att tillverkas på en stämpelmaskin för fram- och återgående fen, även känd som Fin Press. Vi har utvecklat en komplett serie finformningsmaskiner inklusive en av de mest tekniskt avancerade maskinerna med hög precision som finns på marknaden idag. Och vi kommer att konstruera en finpress speciellt för kraven i din ansökan.

Kylarens finmaskin kan bibehålla finhöjden och tonhöjdsnoggrannheten genom en speciell finform. Genom att byta ut finformen kan en uppsättning finmaskin användas för att producera olika fenor (offsetfen, rak fen, perforerad fen, lamellfin, fyrkantig vin, fiskbensfena etc.). Vänligen ange dina finspecifikationer, inklusive finhöjd, tonhöjd, tjocklek, material, maximal finflödeslängd etc. vi kan matcha den optimerade finformningsmaskinen för att möta dina kylbehov.
Köp Radiator Fin Machine från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Radiator Fin Machine i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.