Kylarens påfyllningshalsar

Kylarens påfyllningshalsar

Nanjing Majestic producerar och levererar olika typer av radiatortillbehör, såsom kylare påfyllningshalsar, materialet av dem vi har är kopparmässing, aluminiumstämpling och aluminiumbearbetning. Om några frågor eller behov, vänligen kontakta oss för mer information, vi skickar dig katalog och bilder för att kontrollera.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion

Våra kylarpåfyllningshalsar är gjorda av 6061-T6 aluminiumämne eller kopparmässing. Dessa kylare påfyllningshalsar kan användas överallt där en påfyllningsöppning för tunga anpassade applikationer krävs. Den inkluderar inskruvad 1/16†NPT slangkoppling för expansionskärl. Den är idealisk för olika former av racing och gatuuppträdanden. Som en utmärkt reservdelsleverantör, från design till tillverkning, tillverkning till installation, kan våra interna anläggningar tillhandahålla alla element för att möta dina behov och tillhandahålla en komplett projektledningstjänst som matchar det. Oavsett vilket material eller idé du har så skär vi och formar det efter dina behov och vår kunskap om kapacitet. Vi kommer också att råda dig att välja det bästa materialet för din uppgift.




2. Produktparameter (specifikation)

produktnamn

Kylarens påfyllningshalsar

Material

Aluminium

Ansökan

universell

Färg

Anpassat

MOQ

500 st


3.Vår tjänst
Om du har en inköpsplan eller förfrågan om kylarens påfyllningshalsar:
1. Välkommen OEM-tillverkning: kylare, intercooler, värmare, kondensor, förpackning
2. Provbeställningsstöd.
3. Vi kommer att svara på din förfrågan inom 24 timmar.
4. Efter att ha skickats kommer vi att spåra produkten åt dig varannan dag tills du får produkten. När du får varorna, testa dem och ge mig feedback. Om du har några frågor om problemet, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning.


4.Vanliga frågor
F: Hur kan jag exakt köpa de produkter jag behöver?
S: Vi behöver ett korrekt produktnummer, om du inte kan ange produktnumret kan du skicka det till oss din produktbild, eller berätta för oss din lastbilsmodell, motornamnskylt etc. Vi kommer noggrant att avgöra vilken produkt du behöver .
F: Hur gör du vår verksamhet långsiktig och god relation?
A: Vi håller god kvalitet och konkurrenskraftigt pris för att säkerställa att våra kunder drar nytta av det
F: Vilka länder har du exporterat till?
A: Irak, Förenade Arabemiraten, Turkiet, Malaysia, Thailand, Saudiarabien, Ryssland, Kazakstan, Storbritannien, Frankrike, Australien, Janpan, Kanada, Chile, Egypten.ect

Heta etiketter: Kylare påfyllningshalsar, anpassade, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter