Kylarenhet

Kylarenhet

Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd. fokuserar på att lösa problem med värmeväxling och kylsystem, tillhandahåller värmeväxlar-aluminiummaterial för fordonsindustrin och luftkonditioneringsindustrin, specialiserat på produktion av olika precisionskylningsaluminiumrör, radiatormontering och luftkonditionering systemkomponenter. Företaget möter kundernas ständigt föränderliga behov, ger kunderna högkvalitativa produkter och bra tjänster till konkurrenskraftiga priser och hjälper kunderna att stärka deras konkurrenskraft. Kundnöjdhet är det yttersta målet för allt vårt arbete.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion

Kylarenheten tillhör bilkylsystemet. Kylaren i motorns vattenkylningssystem består av tre delar: vatteninloppskammaren, vattenutloppskammaren, huvudfenan och kylarkärnan. Kylvätskan strömmar i kylarkärnan och luften passerar utanför kylaren. Den varma kylvätskan blir kall genom att avleda värme till luften och den kalla luften värms upp genom att absorbera värmen som avleds av kylvätskan.


2. Produktmaterial
Det finns två huvudtyper av radiatoraggregat: aluminium och koppar. Den förra används i allmänna personbilar och den senare används i stora nyttofordon.
Bilkylarematerial och tillverkningsteknik har utvecklats snabbt. Med sina uppenbara fördelar i lättviktsmaterial ersätter aluminiumradiatorer gradvis kopparradiatorer inom bilar och lätta fordon. Samtidigt har tillverkningsteknik och teknik för kopparradiatorer gjort stora framsteg. Kopparlödningsradiatorer används i personbilar. Uppenbara fördelar i motorkylare som t.ex. entreprenadmaskiner och tunga lastbilar. Kylare för utländska bilar är mestadels aluminiumkylare, som huvudsakligen betraktas ur miljöskyddsperspektiv (särskilt i europeiska och amerikanska länder). I nya europeiska bilar står aluminiumradiatorer för i genomsnitt 64 %. Ur perspektivet av utvecklingsmöjligheterna för mitt lands produktion av bilkylare har antalet aluminiumradiatorer som tillverkas genom lödning gradvis ökat. Hårdlödda kopparradiatorer används också i bussar, lastbilar och annan teknisk utrustning.

3. Struktur
Kylaraggregatet är en oumbärlig och viktig komponent i bilmotorns vattenkylda motorkylsystem, och den utvecklas i riktning mot lätthet, effektivitet och ekonomi. Radiatorenhetens struktur anpassas ständigt till nya utvecklingar.
Kärnan i rörflänsradiatorn är sammansatt av många tunna kylrör och fenor, och de flesta kylrören använder oblate-tvärsnitt för att minska luftmotståndet och öka värmeöverföringsytan.
Kärnan i kylaren bör ha tillräckligt med flödesyta för kylvätskan att passera igenom, och samtidigt bör den ha tillräckligt med luftflödesarea för att tillåta tillräckligt med luft att passera för att ta bort värmen som överförs från kylvätskan till kylaren. Samtidigt måste den ha tillräckligt med värmeavledningsyta för att fullborda värmeväxlingen mellan kylvätskan, luften och kylflänsen.
Rörbandsradiatorn bildas genom svetsning av det korrugerade strålningsbandet och kylröret växelvis.
Jämfört med radiatorn av rör- och fentyp kan rör- och bandradiatorn öka värmeavledningsytan med cirka 12 % under samma förhållanden. Dessutom finns det jalusiliknande hål på värmeavledningsbandet som stör luftflödet för att förstöra den strömmande luften på ytan av värmeavledningsbandet. Vidhäftningsskiktet på ovansidan förbättrar värmeavledningsförmågan.

4.Vanliga frågor
F: Kan du producera enligt proverna?
A: Ja, vi kan producera av dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan bygga formar och fixturer.
F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vilka är dina leveransvillkor?
A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Heta etiketter: Kylarmontering, kundanpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter