Maskin för rörtillverkning

Maskin för rörtillverkning

Rörtillverkningsmaskinen vi tillhandahåller kan skära platta rör i olika former, vilket ger den mest lämpliga tillverkningsmetoden och introducerar en oavbruten kontinuerlig tillverkningsmetod. Det säkerställs att den platta rörfördjupningen som orsakas av slagets slagkraft styrs inom den minsta tolerabla gränsen. Produktens stabilitet, enhetlighet och effektivitet garanteras. Dessutom styr den nya tillverkningsmetoden också böjning och vridning av det plana röret inom det minsta felområdet, vilket förbättrar noggrannheten hos det plana röret.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Rörtillverkningsmaskinen som tillhandahålls av vårt företag är lämplig för höghastighetstillverkningsutrustning av extruderade platta rör för bilvärmeväxlare. Under tillverkningsprocessen justeras det strängsprutade rörets bredd, tjocklek, riktning, storlek, krökning och vridning automatiskt för att säkerställa noggrannheten hos det platta röret efter tillverkning. Enligt användarnas olika behov kan den dessutom anslutas med arrangemanget av plana rör och förpackningsanordningar för att realisera helautomatiserad produktion och därigenom avsevärt förbättra produktionseffektiviteten.


2.Produktfunktion och applikation

-Gränssnittet man-maskin ger enkel åtkomst till automatiska och manuella driftlägen.
-Tillgängliga material för rörtillverkningsmaskin: kolstål, rostfritt stål, koppar, aluminium.
- Tillverkningsformerna är tillgängliga för rörtillverkningsmaskinen: rund, fyrkantig, rektangulär, massiv stång, andra konturer.
-Lågt ljud
-Inre och yttre rör har god kvalitet utan grader.
-Vattenkylnings- och smörjsystemet förlänger maskinens och sågklingans livslängd.
-Bra mekaniska delar kan säkerställa att maskinen går med hög stabilitet.
-Vår rörtillverkningsmaskin har passerat CE, ISO9001-certifiering.


3. FAQ:

F: Hur är förpackningen för produkten?
A: träväska.
F: Kan du designa efter vår storlek?
A: Ja, om du har ritning kan vi producera som ditt krav
F: Vilket certifikat har du?
A: Vår fabrik är certifierad av ISO / TS16949.
Heta etiketter: Rörtillverkningsmaskin, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter