Oljekylarrör

Nanjing Majestic Company är en av de största tillverkarna av oljekylare i Kina. Vi har mer än 80 anställda och mer än 10% tekniker med huvudkontor i Jiangsu, Kina. Vi har åtagit oss att tillhandahålla innovativa aluminiumlösningar med högre prestanda, bättre kvalitet och värdefulla tillverkningstjänster. Vi letar alltid efter kontinuerlig innovation inom material, processer, utrustning och applikationer, samt kontinuerlig förbättring av procedurer, kvalitet och leverans. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Definitivt kan vi erbjuda dig oljekylarrör av hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser. Vi har en bra position inte bara för att ge dig högkvalitativa rör utan också den utmärkta kundservice. Välutbildade ingenjörer erbjuder teknisk support.

Tillverkningsmetoden för oljekylarröret är: den platta aluminiumremsan görs till ett rör, och sedan förbinds kanterna genom en högfrekvent svetsprocess och sedan utförs sömsvetsning utan att använda något fyllmedel. Justera sedan rörets storlek tills den exakta storleken och toleransen uppnås. I allmänhet är kärnmaterialet 3003 och den sammansatta svetsbara legeringen är 4343 eller 4045. Högfrekventa oljekylarrör används ofta i värmeväxlareproduktionsrör för att kunna lödda ugnar eller lågor och ge offert korrosionsbeständighet. Vår högfrekventa olja kylrör tillverkas med hög precision och extremt låga toleranser, vilket kan uppfylla kundernas specifika krav, och olika storlekar och former kan användas för att tillverka oljekylarrör med olika frekvenser. legering. Och ge katalogval eller anpassad storlek.

Oljekylarröret har snabb svetshastighet, liten svetsvärmepåverkad zon, svetsning kan inte rengöra arbetsstycket och kan svetsa tunnväggiga rör och metallrör. Det högfrekventa oljekylarröret har god korrosionsbeständighet och god värmeöverföringsprestanda.

Oljekylarrör används främst för bil- och industrioljekylare.

Köp Oljekylarrör från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Oljekylarrör i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.