Oljekylare för motorcykel

Oljekylare för motorcykel

Vår oljekylare för motorcykel kan tillverkas helt enligt kundens krav. Den är tillverkad av helt hållbart och tjockt högkvalitativt aluminium med god korrosionsbeständighet och värmeavledning. Och vi kan stödja små beställningar. Välkommen att fråga.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

På grund av oljans värmeledningsförmåga och dess kontinuerliga flöde och cirkulation i motorn spelar oljan en kylningsroll i vevhuset, kopplingarna, ventilkomponenterna etc. Även för en vattenkyld motor är endast topplocket och cylinderväggen kan kylas med vatten, medan andra delar fortfarande kräver oljekylning.
Om motorn är överhettad och ventilen förblir i gasens höga temperatur och höga tryck under lång tid utan ordentlig kylning, kommer det oundvikligen att orsaka hög temperaturutmattning av hela ventiltågskomponenterna, vilket allvarligt kommer att påverka ventil. På tåg är den termiska dämpningen av kraften allvarlig, vilket i slutändan påverkar motorns totala prestanda och livslängd.
Därför är oljekylarens betydelse för motorcykeln mycket viktig.


2. produktparameter (specifikation)

Typ Oljekylare för motorcykel
Varumärke Anpassat
Material Aluminium
Färg Anpassat
Prov Tillgänglig
Frakt Luft / sjötransport
Logotyp Godtagbar


3. produktfunktion och applikation

Vi fokuserar på att tillhandahålla högkvalitativa produkter till rimligt pris, varje enhet testas fullständigt innan den skickas ut, kontrollera bilder och specifikationer för kompatibilitet innan du beställer, om du inte är nöjd med vår oljekylare för motorcykel.
Och oljekylaren för motorcykel är allmänt tillämplig på de flesta motorcyklar, terrängfordon, cyklar i horisontella motorer för underhållsområdet.


4. FAQ:

F. Vad sägs om din leveranstid?
A: Generellt tar det 30 till 45 dagar efter mottagandet av din förskottsbetalning. Den specifika leveranstiden beror på varorna och kvantiteten på din beställning.
F. Kan du producera enligt proverna?
A: Ja, vi kan producera med dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan bygga formar och armaturer.
F. Vad är din provpolicy?
A: Vi kan leverera provet om vi har färdiga delar i lager, men kunderna måste betala provkostnaden och kurirkostnaden.
Heta etiketter: Oljekylare för motorcykel, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter