Oljekylare eftermarknad

Oljekylare eftermarknad

En oljekylare är i princip vilken enhet eller maskin som helst för att kyla olja. Hjälp att hålla motorn sval genom att hålla oljetillförseln vid en jämn temperatur. Nanjing Majestic Company är en av de största tillverkarna av oljekylare eftermarknader. Vi samarbetar professionellt med eftermarknaden. Vid behov, välkommen att kontakta oss.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion
Eftermarknaden för oljekylare används huvudsakligen för att kyla smörjoljan eller eldningsoljan i motorer i fordon, anläggningsmaskiner, fartyg etc. Den heta sidan av produkten är smörjolja eller bränsle, och den kalla sidan kan vara kylvatten eller luft. När fordonet är igång förlitar sig smörjoljan i de stora smörjsystemen på kraften från oljepumpen, passerar genom oljekylarens heta sidopassage och överför värme till den kalla sidan av oljekylaren, medan kylvattnet eller kall luft passerar genom oljekylarens kalla sidopassage. Värmen tas bort för att realisera värmeväxlingen mellan de kalla och varma vätskorna för att säkerställa att smörjoljan har den mest lämpliga arbetstemperaturen. Inklusive kylning av motorsprångolja, automatisk växellådssprångolja, styrservoolja, etc.


2.ProduktParameter (specifikation)

Specifikation

produktnamn

OLJEKYLARE EFTERMARKNAD

Material

Aluminium

Ansökan

universell

Färg

Anpassat

MOQ

50 st

Garanti

12m


3.Produktfunktion och applikation
1. Eftersom oljan har värmeledningsförmåga och kontinuerligt flyter och cirkulerar i motorn har oljekylarens eftermarknad en kylande effekt på motorns vevhus, koppling, ventilaggregat etc. Även i en vattenkyld motor är de enda delarna som kan kylas med vatten är cylinderhuvudet och cylinderväggen, och andra delar behöver fortfarande kylas av oljekylare.
2. Huvudmaterialet på vår oljekylare eftermarknad inkluderar metallmaterial som aluminium, koppar, rostfritt stål, gjutgods etc. Efter svetsning eller montering ansluts den varma sidokanalen och den kalla sidokanalen för att bilda en komplett värmeväxlare.
3.Oljekylarens eftermarknad används endast för kylning av smörjolja eller eldningsolja för fordon, konstruktionsmaskiner, fartyg, etc. Den heta sidan av produkten är smörjolja eller bränsle, och den kalla sidan kan vara kylvatten eller luft. När fordonet är i drift är smörjoljan i de stora smörjsystemen beroende av oljepumpens effekt, passerar genom oljekylarens heta sidopassage och överför värme till oljekylarens kalla sida medan kylvattnet eller kall luft passerar genom den kalla sidopassagen av oljekylaren. Värmen tas bort för att realisera värmeutbytet mellan de kalla och heta vätskorna för att säkerställa att smörjoljan har den lämpligaste arbetstemperaturen. Inklusive kylning av smörjolja för motor, smörjolja för automatväxellåda, smörjolja för servostyrning etc.


4.Vanliga frågor
F: Hur är förpackningen för produkten?
A: Vi har två paket, kartong och träfodral.
F: Vilket certifikat har du?
S: Vår fabrik är certifierad av ISO/TS16949
F: Kommer du att ge en garanti?
A: Ja, vi är mycket säkra på våra produkter, och vi packar dem mycket bra, så vanligtvis kommer du att få din beställning i gott skick.Men på grund av lång leverans kommer det att bli lite skada för produkter.Varje kvalitetsproblem, vi kommer att hantera det omedelbart.Heta etiketter: Eftermarknad för oljekylare, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter