Funktioner och fördelar med aluminiumrör

- 2021-06-11-

aluminum tubes

Aluminiumrörär ett slags höghållfast hårt aluminium som kan stärkas genom värmebehandling. Den har måttlig plasticitet under glödgning, färsk släckning och heta förhållanden. Det har bra punktsvetsbarhet. Aluminiumröret har en tendens att bilda intergranulära sprickor när gassvetsning och argonsvetsning används; Aluminiumrörets bearbetbarhet efter härdning och härdning vid kallt arbete är fortfarande bra, men det är inte bra i glödgat tillstånd. Korrosionsbeständigheten är inte hög, och anodiseringsbehandling och målningsmetoder används ofta, eller ytan är belagd med aluminiumskikt för att förbättra korrosionsbeständigheten. Det kan också användas som formmaterial.


Aluminiumrör advantages: First, welding technology advantages: the welding technology of thin-walled copper-aluminum tubes suitable for industrialized production is known as a world-class problem and is a key technology for replacing copper with aluminum for connecting pipes for air conditioners.

Den andra är livslängdsfördelen: ur perspektivet på innerväggen i aluminiumröret, eftersom köldmediet inte innehåller fukt, kommer korroderingsfästet i koppar-aluminium inte att korrodera.
Den tredje är den energibesparande fördelen: ju lägre värmeöverföringseffektivitet hos anslutningsröret mellan inomhusenheten och luftkonditioneringsapparaten utomhus, desto mer energibesparande.
Fjärde, utmärkt böjprestanda, lätt att installera och flytta.