Aluminiumkylare från Nanjing Majestic Company

- 2021-04-20-

Detaljerad introduktion av radiator i aluminiumlegering

Vad är en radiator i aluminiumlegering?

Kylarindustrin i aluminiumlegering är en ny produkt som lanserats de senaste åren. Exempelvis består en koppar-aluminiumkompositkylare av ett högkvalitativt inre kopparrör och en extern aluminiumkylare. Används i kombination, den har bättre värmeledningsförmåga, bättre korrosionsbeständighet och är lättare att forma i olika utseende. Eftersom aluminiumoxiden bildad efter aluminiumoxidation är den bästa skyddande filmen, kan den förhindra ytterligare oxidation och få den att bära oxidativ korrosion. Klämning är också lättare, utseendet är vackrare, priset är relativt måttligt och det är mycket populärt bland arbetarklassen.

 

Funktioner i aluminiumlegeringsradiator

1. Korrosionsbeständighet: Aluminiumlegeringen kan producera tjock film fast oxid på ytan av materialet. Den kan användas i vatten och värmas upp till pH 9 ¤ eller i bilens vattentank under lång tid. Det kan utsättas för speciell behandling på ytan av aluminiumkylaren. Den kan användas för olika material med pHâ â ¤12 under lång tid och har längre hållbarhet.

2. Vackert och generöst: radiatoraluminium kan användas för olika ytbehandlingar, olika färger och sömlösa, dekorativa, vackra och slitstarka, selektiva och kan tillgodose människors individuella behov.

3. Säkerhet: Kylaren i aluminiumlegering har en högre specifik motståndskraft och en mycket högre specifik styvhet än koppar och stålgjutjärn. Även i fallet med tunnare tjocklek tål den tillräckligt med tryck utan att skada böjhållfastheten, draghållfastheten och slaghållfastheten under hantering, installation och användning.

4. lätt vikt: vikten av aluminiumlegering kylare är en tiondel av den av gjutjärn radiator, vilket kraftigt kan minska transportkostnaderna, minska arbetsintensiteten och spara installationstid.

5. Lätt att installera och underhålla: Den låga densiteten hos aluminiumlegeringsstrålaren kan bearbetas i olika former och specifikationer av delar, så att aluminiumstrålaren har ett stort tvärsnitt och en konventionell monterings-, produkt- och behandlingsyta kan vara är ett steg som kan installeras direkt på byggarbetsplatsen, vilket sparar mycket installationskostnader. Underhåll är också bekvämt och billigt.

6.Energibesparing: När avståndet mellan de inmatade och utgående aluminiumlegeringsstrålarna är samma värmeledningstemperatur är radiatoraluminiumet 2,5 gånger det för gjutjärnstrålaren. På grund av dess skönhet kan värmeskyddet utelämnas och värmeförlusten kan minskas. Över 30% minskar kostnaden med mer än 10%. Även om aluminiumstrålarnas värmeavledningseffekt är något sämre än kopparstrålarnas, kan vikten minskas kraftigt.