Fördelarna med elektroniska radiatoraluminiumprofiler som produktionskällmaterial

- 2022-03-08-

Elektroniska radiatorprofiler i aluminiumanvänds främst för att bearbeta källmaterial från elektroniska radiatorer. De tillverkas av specialiserade radiatorprofiltillverkare. I allmänhet görs beställningar hos profiltillverkare enligt beställningen. Efter köpet skärs och borras de enligt kraven i ritningarna. Och en serie bearbetade färdiga radiatorer.

Fördelarna medelektronisk radiator aluminiumprofilsom produktionskällmaterial återspeglas:
Deradiator i aluminiumprofilhar fördelarna med låg vikt, lågt pris och hög effektivitet, föränderlig form, rädsla för alkalisk korrosion och intern anti-korrosionsbehandling. Börja använda; vackert utseende, som helt förändrar det grova utseendet på traditionella gjutjärnsradiatorer; tjockleken på kylaren blir tunnare, och tjockleken kan väljas efter din egen situation, vilket tar mindre rumsutrymme; formerna är olika för att möta moderna människors behov att sträva efter individualisering; Rika färger, lämpliga för heminredningsstilar i olika färger; låg vikt, liten vattenkapacitet, mer miljövänlig att använda, om den interna antikorrosionsprocessen inte antas kommer kylaren att korrodera och läcka.
De viktigaste fördelarna är:
1. Radiator i aluminiumhar bättre värmeavledning och energisparegenskaper. I samma rum, om radiatorer med samma specifikation används, är antalet aluminiumgjutgods mindre än för stål.
2. Denradiator i aluminiumprofilhar god oxidationskorrosionsbeständighet och behöver inte tillsätta några tillsatser. Principen är att när aluminium väl möter syre i luften kommer en oxidfilm att bildas. Denna film är både seg och tät, vilket förhindrar ytterligare skador på kroppen. Korrosion av material.

Ytan påaluminium radiatorär anodiserat för ytbehandling för att öka korrosionsbeständigheten, slitstyrkan och utseendet på aluminiummaterialet, så det används ofta i: mekanisk utrustning, motorkylning, entreprenadmaskiner, luftkompressorer, ny energi Automotive, hushållsapparater och andra industrier.