Micro Channel kondensatorrör

Micro Channel kondensatorrör

Som en av de största tillverkarna av aluminiumrör i Kina kan vi producera sorters rör, såsom kylarrör, intercoolerrör, oljekylare och mikrokanal kondensorrör ect. Vi har olika specifikationer för dig att välja, eller om du har ritning kan vi producera enligt ditt krav. Vid behov kan du kontakta oss när som helst. Ser fram emot att arbeta med dig.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Mikrokanalens kondensorrör är ett tunnväggigt poröst plattrörsmaterial som använder raffinerade aluminiumstavar, het strängsprutning och zink som sprayas på ytan. Det används främst i luftkonditioneringssystem för olika köldmedier som ett nytt miljövänligt köldmedium. Användningen av nya miljöskyddssystem är nyckelmaterialet för den nya generationen mikrokanalvärmeväxlare med parallellflöde.


2. produktparameter (specifikation)

Minimum antal: 1000 kg
Pris: förhandling
Betalningsvillkor: T / T
Leveransförmåga: 50000 ton per år
Leveranstid: Enligt ditt krav
Förpackningsdetaljer: Standard exportförpackning


3. produktfunktion och applikation

Mikrokanalens kondensorrör är en högteknologisk aluminiumprodukt som varmsträngsprutas från det raffinerade aluminiumtacket och sedan sprayas med zink för att förhindra korrosion.
Mikrokanalens kondensorrör är kärnmaterialet i den nya generationen kondensor. mikrokanals kondensorrör har enastående prestanda när det gäller miljöskydd, hög effektivitet, energibesparing och kostnadsreduktion, och har erkänts tydligt i bilens luftkonditioneringssystem.
Vårt kondensorrör med mikrokanaler används huvudsakligen för kondensorer och förångare till luftkonditioneringssystem, liksom vätskeledningar för luftkonditionering, motorkylsystem, värmekärnor och radiatorer för laddluftkylare och andra kylsystem.


4. FAQ:

F: Vad är din MOQ?
A: MOQ baseras på den design du vill ha och dina krav.
F: Kan du ge prov?
A: Ja, provet kommer att ge dig att kontrollera kvaliteten
F: Vad är din provpolicy?
A: Vi kan leverera provet om vi har färdiga delar i lager, och du behöver bara betala fraktkostnaden.
Heta etiketter: Micro Channel Condenser Tube, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter