Manuell rörskärmaskin

Manuell rörskärmaskin

Vi tillverkar inte bara aluminiumrör och aluminiummaterial och andra radiatortillbehör, utan vi förser också kunder med rörtillverkningsmaskiner, manuell rörskärmaskin, automatisk rörskärmaskin etc. för att lösa problem med kundproduktion. Vi har ett professionellt tekniskt team som kan tillhandahålla professionella tekniska tjänster och hög kvalitet. Produkten, om det behövs, kan du när som helst kontakta oss.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Denna manuella rörskärmaskin är lämplig för skärning av legeringsrör, kolstålrör, rör av rostfritt stål och icke-järnmetallrör. Denna utrustning består av ett materialställ, en rörskärspindel, en kedjelinje, en gränsmekanism, en matningsmekanism , ett elektriskt system, ett pneumatiskt system etc.


2.Produktfunktion och applikation

-Den robusta utformningen av den manuella rörskärmaskinen kan säkerställa låg vibration, och ljudet från denna manuella rörskärmaskin är relativt liten och arbetstiden är längre.
-Automatisk pneumatisk dubbelklämning;
-Det automatiska vattenkylningssystemet gör skärytan slät, har mindre grader och är inte lätt att deformera, och gör det också möjligt att använda sågbladet under lång tid;
-Två hastigheter är lämpliga för olika rörskärningar;


3. förpackning och leverans

Förpackningsdetaljer
Företagets standardförpackning är säker för sjötransport.
(De manuella rörskärmaskinens delar är i nakna förpackningar och motorerna och elektriska delarna i maskinen är förpackade i plast och väl skyddade. Hela maskinen kommer att förpackas i trälådor.)
Vanligtvis kommer en manuell rörskärmaskin att konsolideras av LCL och behållaren skickas tillsammans med andra föremål.
Hamn
Shanghai, Kina


4. FAQ:

F: Vilka är dina betalningsvillkor?
A: Normalt accepterar vi 30% deposition, 70% före leverans. Tveka inte att fråga om du har råd.
F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vad är fördelar med kvalitet?
A: All bearbetning produceras i vår egen fabrik, vi kan kontrollera kvaliteten;
Heta etiketter: Manuell rörskärmaskin, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter