Läckagetestmaskin

Nanjing Majestic Company är en av professionella leverantörer av läckagetestmaskiner i Kina.Vår läckagetestmaskin exporteras till Ryssland, Europa, Sydamerika, Nordamerika, Sydafrika, Sydostasien, Indien och många andra länder och regioner i världen. Vi också ge detaljerade instruktioner och träningsinnehåll.

Läckagetestmaskin som styrs av datorns mikrodator, med streckkodsskanningsfunktion och fjärrkontrollfunktion. Det används ofta i online-lufttäthetsprovning, förseglingstest av radiatorer, kondensorer, kylare, koppar, bilradiatorer, aluminiumradiatorer: gjutna aluminiumradiatorer, kompositradiatorer av stål-aluminium, radiatorer av aluminium, etc. Det kan användas för lufttäthetsprov och tätningstest i laboratorium. Vår erfarenhet av automatiserad produktionslinjeutrustning och processautomation förbättrar funktionen hos automatiska läckardetektorer för radiatorer och ger därmed omfattande tjänster till branschen. Läckagetestning är ett nischområde inom teknik, kallas ibland tryckprovning eller vakuumtestning. Våra tekniker har en mängd kunskap och expertis och kan hjälpa kunderna att specificera acceptabla läckagehastigheter eller läckagegränser och utforma och tillhandahålla automatiska testmaskiner för radiatorläckage för att på ett tillförlitligt sätt testa hur många objekt som läcker.

Egenskaperna och fördelarna med Leak Test Machine är huvudsakligen följande:
Läckagetestmaskinen kan kvantitativt läcka testet och klarat ISO9000-standarden, läckagetestmaskinen kan snabbt rengöras och torrtestas, enkelt införlivas i den automatiska eller manuella produktionslinjen, automatisk pass / fail-gräns, automatisk pass / fail-markering. övervinner yttre störningar och inser direkt detektering av differentiell tryckläcka. Testresultaten är intuitiva och kostnadseffektiva. Det är den perfekta utrustningen för många lufttäthetsprovningar.
Läckagetestmaskinen används ofta för lufttäthetsprovning online av radiatorer, kondensorer, kylare, koppar, bilradiatorer, aluminiumradiatorer: gjutna aluminiumradiatorer, kompositradiatorer av stål, aluminium, radiatorer av aluminium etc., Tätningstest, kan också användas för lufttäthetsprov och tätningstest i laboratorium.
Köp Läckagetestmaskin från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Läckagetestmaskin i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.