Intercooler Tube

Nanjing Majestic Company grundades år 2007. Vårt företag fokuserar på tillverkning av kylarrör, intercoolerrör och oljekylarrör i mer än 12 år. Vi är en av de största leverantörerna av intercoolerrör i Kina. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Vi kan definitivt erbjuda dig kvalitetsprodukter och konkurrenskraftiga priser. Vi är i en bra position inte bara för att ge dig högkvalitativa rör , men också den utmärkta kundservice. Välutbildade ingenjörer kommer att erbjuda dig teknisk support. Vi kan också producera skräddarsydda Intercooler-rör, kylarrör och andra aluminiumrör för kunder, om du har ritning eller detaljstorlek kan vi utveckla åt dig. Om någon återkommer kan du kontakta oss när som helst.

Intercoolern är en viktig del av kompressorns system. Det är ett turboladdat tillbehör vars funktion är att förbättra motorns ventilationseffektivitet. Oavsett om det är en superladdad motor eller en turboladdad motor krävs överladdning. Intercoolern är installerad mellan gasgrenrören och de flesta material som används i intercoolern är rektangulärt kvadratiskt intercooler-rör. Typerna av rektangulära intercooler-rör är: finned intercooler tube, square intercooler tube eller enligt kundens krav.

Produktegenskaperna för intercoolerröret som tillhandahålls av vårt företag: lätt, lätt att svetsa, bra korrosionsbeständighet, bra spänningsmotstånd, litet avvikelsesområde, hög ytkvalitet. Intercooler-röret används främst i luftkonditionerings-, kyl- och kylsystem och solapplikationer. Sedan etableringen 2007 har vi stor erfarenhet av intercoolerrör i aluminium i Kina och våra produkter säljs till Europa, Weekly, Oceanien, Asien och andra länder. Vi fokuserar på att producera högkvalitativa produkter, så vi har ett gott rykte inom aluminiumområdet. Om du har några behov kan du kontakta oss när som helst. Ser fram emot att ha ett samarbete med dig.
Köp Intercooler Tube från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Intercooler Tube i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.