Intercooler rektangulärt rör

Eftersom intercoolern faktiskt är ett turboladdat tillbehör, är dess funktion att minska temperaturen på högtemperaturluften efter boostet, för att minska motorns värmebelastning, öka insugsluftvolymen och sedan öka effekten av motor. För kompressormotorer är intercoolern en viktig komponent i kompressionssystemet. Oavsett om det är en kompressormotor eller en turboladdad motor, måste en intercooler installeras mellan kompressorn och insugningsröret. Materialet som används i aluminiumkylaren är främst rektangulärt aluminiuminterkylare.

Nanjing Majestic är en professionell tillverkare av aluminiumrör för radiatorer, intercooler och oljekylare. Vi har sorters rör i lager och kan anpassa rör enligt kundernas ritning och krav. Såsom aluminium intercooler rektangulärt rör, alimunim radiatorrör, runt rör ect.

Köp Intercooler rektangulärt rör från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Intercooler rektangulärt rör i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.