Finmaskin med hög hastighet

Finmaskin med hög hastighet

Formen på bladet på High Speed ​​Fin Machine som utvecklats och designats av vårt företag antar speciell högprecisionsteknik och speciell värmebehandlingsmetod för att göra formvalsen mer slitstyrka med hög hållfasthet och för att säkerställa att finformningsvalsen har längre livslängd. . Om du har några behov är kunderna välkomna att kontakta.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Finmaskinen avser stämplingsmaskinen, som kan producera fyrkantiga fenor med en höjd av 10 mm, inklusive raka fenor, offsetfenor och korrugerade fenor.
Finnen är grundelementet i plattvin-värmeväxlaren. Vanligt använda fenformer är: raka fenor, sicksackfenor, flera ihåliga fenor, korrugerade fenor, lamellfenor etc.
High Speed ​​Fin Making Machine är en specialutrustning för stansning av värmeväxlar av plattor. Utrustad med motsvarande formar kan den stansa alla ovannämnda typer av fenor. Dess stansade fenor har hög dimensioneringsnoggrannhet och god radeffekt och används ofta av plattvin-värmeväxlarföretag.
Finmaskinen är uppdelad i höghastighetsmaskin, låghastighetsmaskin, stämplingsmaskin och rullande finmaskin.


2. service efter försäljning

Med det ökande tekniska innehållet i produkter har användarna alltmer stränga krav på produkter och servicearbetet har i allt högre grad blivit en viktig faktor i företagens utveckling. För att säkerställa de tjänster som tillhandahålls användare, för att ge full nytta av fördelarna med snabba och effektiva tjänster, vårt företag Baserat på många års praktisk erfarenhet blir kraven på servicearbetet allt snabbare, mer omfattande och effektiva . Vårt företag har följt den användarorienterade servicepolicyn under lång tid och bildade gradvis en uppsättning avancerade och kompletta servicesystem. Vår policy och vårt system har upplevt marknadstestet och garanterat att vår höghastighetsfinmaskin kan fungera bättre på den stora inhemska marknaden, vi kommer att:
1.När en kund köper en maskin samarbetar företaget med användaren för att göra ett bra jobb med spårning efter försäljning, såsom detaljerad information (namn, adress ,,,, etc.) för inköpsenheten och användningsenheten, och skicka det till användaravdelningen för datorhantering och skapa detaljerade användarfiler. För att spåra tjänsten när som helst i framtiden
2.För denna höghastighetsfinmaskin är garantiperioden för vårt företags finformningsmaskin 12 månader för hela maskinen.
3.Normal service svarstid är 24 timmar


3. FAQ:

F: Har du detaljerad och professionell installationsmanual?
A: Ja, vi kan tillhandahålla detaljerad och professionell installationsmanual.
F: Hur många staber har du i din fabrik?
A: Hur många staber har du i din fabrik?
F: Hur citerar du och hur lång är offertens giltighetstid?
A: Vi kommer vanligtvis att göra en offert via e-post inom 24 timmar efter att du fått din förfrågan. Priset gäller i 30 dagar.
Heta etiketter: High Speed ​​Fin Machine, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter