Finstämplingsmaskin

Finstämplingsmaskin

Finmaskinen avser finstämplingsmaskinen, som kan producera fyrkantiga fenor med en höjd av 10 mm, inklusive raka fenor, offsetfenor och korrugerade fenor. Tillämpningar inkluderar: luftfart, låg temperatur, industri, bil.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Vi kan också leverera Fin Stamping Machine. Den typ av finstansmaskin kan hålla finhöjden och tonhöjdsnoggrannheten i ordning med dedikerad finverktygsform. Genom att ersätta finverktygsmunstycket kan du producera olika fenor (offsetfen, rak fen, perforerad fin, lamellformad, kvadratisk vin, sillbenvin, etc.) med en uppsättning finmaskin.
Vänligen erbjuda din finspecifikation inklusive finhöjd, tonhöjd, tjocklek, material, max finflödeslängd, etc, vi kan matcha den optimerade finformningsmaskinen för att möta dina kylbehov.


2.Produktfunktion och applikation

En av de viktigaste processerna i varje tillverkning av värmeväxlare är produktion av fen. För många av dessa värmeväxlare kommer fenan som ska produceras att tillverkas på en stämpelmaskin för kolvstämpel, även känd som Fin Press.
Vi har utvecklat en komplett serie finformningsmaskiner inklusive en av de mest tekniskt avancerade maskinerna med hög precision som finns på marknaden idag. Och vi kommer att konstruera en finpress speciellt för kraven i din ansökan.


3. FAQ:

F: Har du några riktiga projektbilder av utrustningen?
S: Ja, alla produktbilder är riktiga bilder
F: Har du detaljerad och professionell installationsmanual?
A: Ja, vi kan tillhandahålla detaljerad och professionell installationsmanual.
F: Kan vi besöka din fabrik?
A: Naturligtvis välkomnar vi dig varmt till vår fabrik.
Heta etiketter: Finstämplingsmaskin, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter