Extruderade kylarrör

Extruderade kylarrör

De flesta av aluminiumrören på marknaden tillverkas genom extrudering. Vid tillverkning av strängsprutade radiatorrör används korta runda stavar, hög temperatur och långsamma strängsprutningsprocesser. Särskilt de "tre temperaturerna" måste kontrolleras. Aluminiumstavarna, extruderingscylindrarna och formarna måste hållas rena. Åldringstiden och temperaturen baseras på rörväggen. Tjockleken och storleken på rördiametern bör justeras på lämpligt sätt.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Extruderade kylrör är viktiga reservdelar. Extruderade kylrör av hög kvalitet kan skydda bilmotorn, eftersom det kan säkerställa att kylaren har en effektiv kylprestanda.
Egenskaperna hos våra extruderade kylrör är att rörytan är ljus, icke-frätande, icke-oxiderad; rak och icke-deformerad; stark, tuff och böjer sig perfekt i en 90 graders vinkel; skärytan är snygg och jämn, utan grader; högfrekvent svetsning, exakta specifikationer, enkel att installera; Extruderade kylrör kan anpassas för att uppfylla dina speciella krav.


2. produktparameter (specifikation)

NEJ. BESKRIVNING INNEHÅLL
1 Material AA1070,3003,6061,6063 är typiska
3 Längd Anpassat
4 Bredd / diameter Anpassat
5 Höjd / diameter Anpassat
6 vägg tjocklek Anpassat
7 Dimensionstolerans Anpassat
8 Form Rund, oval, fyrkantig, hex, rektangel, etc.
9 Ytfinish Kvarnfinish, målning, pulverlackering, oxidation, etc.
10 Förpackning sätt Förpackas i trälåda eller fodral
11 Ansökan Värmeöverföring, industri, byggnadsfält


3. produktfunktion och applikation

Extruderade radiatorrör appliceras i bilradiatorer, kondensorer, förångare, oljekylare, radiatorer och värmekärnor. Extruderade kylarrör finns i olika storlekar och legeringar, vilket säkerställer de bästa egenskaperna för det ändamål som krävs.


4. leverans, frakt och servering

För att säkerställa kvaliteten på de extruderade kylrören använder vi träväska för att skydda produkterna så att de inte skadas under transporten.


5. FAQ:

F: Accepterar du anpassade beställningar?
A: Ja, det gör vi. Dina anpassade beställningar är alltid välkomna. Vänligen erbjuda oss dina tekniska prestanda eller prover så att vi kan anpassa produkterna efter dina önskemål. Om du vill ha mer information, kontakta oss gärna.
F: Vad är din MOQ?
S: Detta är baserat på vilken modell du vill ha.
F: Hur säkerställer du kvaliteten?
A: Vi har en hel uppsättning testmaskiner och professionellt testteam. Varje produkt är väl testad före leverans.
Heta etiketter: Extruderade radiatorrör, anpassade, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter