Munspelsformat rör i strängpressad aluminium

Munspelsformat rör i strängpressad aluminium

Du kan vara säker på att köpa strängpressat aluminium munspelsrör från vår fabrik och vi kommer att erbjuda dig den bästa servicen efter försäljning och snabb leverans. Nanjing Majestic Company producerar ett munspelsrör i aluminium. Vi fokuserar på tillverkning av kylarrör i mer än 12 år. Vi är en av de största tillverkarna i Kina. Om några behov av aluminiumrör, kan du kontakta oss när som helst.

Produktdetalj

1. Introduktion av strängsprutad aluminium munspelsformad tub

 

Det strängsprutade munspelsformade röret i aluminium är en viktig reservdel för bilradiatorer, kondensorer, oljekylare.......kan tillverkas av en mängd olika legeringar till svetsade rör av olika storlekar och former. Ett munspelsformat rör i extruderat aluminium av god kvalitet kan skydda automotorn, eftersom det säkerställer din kylare med hög effektiv kylprestanda.

 

NanjingMajestic som är ett av de bästa professionella företagen levererar strängsprutade munspelformade aluminiumrör med hög kvalitet och konkurrenskraftigt pris. Vi tillverkar munspelsformade strängsprutade aluminiumrör med hög precision och extremt låga toleranser för att möta alla kunders krav.

 

 

2. Primära konkurrensfördelar

1.Lättvikt

2.God formförmåga

3.Kan svetsas

4.Låg kapacitet-hög kvalitet

5.Bra termisk prestanda

6.Hög styrka

7. Den bästa legeringskompositionen för vakuum- och CAB-lödningsprocessen

 

 

3. Vanliga frågor:

F: Är du ett handelsföretag eller tillverkare?

A: Ja, vi är en fabrik med mer än 12 års historia i den här branschen.

F: Kan du tillhandahålla provet för testning?

S: Ja, vi kan tillhandahålla provet för testning.

F: Är provorder accepterad?

A: Ja, vi accepterar provbeställning och vi kan erbjuda skräddarsydd service!


Heta etiketter: Munspelsformad slang i strängpressad aluminium, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter