Extruderad aluminiumrör

Nanjing Majestic Auto Parts Company specialiserar sig på att leverera olika typer av aluminiumrör, såsom högfrekvent svetsat aluminiumrör, flerkanalsrör i aluminium, sömlöst aluminiumrör, komposit aluminiumrör.ect.

Extruderade aluminiumrör / rör, som en allmänt använd aluminiumprofiltyp, är aluminiumrör fyrkantiga, rektangulära och runda, och olika storlekar finns tillgängliga enligt externa dimensioner. För kunderna är rörets hållfasthet en mycket viktig faktor som bestäms av vald aluminiumlegering, väggtjocklek och rörstorlek.
Köp Extruderad aluminiumrör från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Extruderad aluminiumrör i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.