Svetsat kondensorrör av typ D

Svetsat kondensorrör av typ D

Nanjing Majestic är en av de största tillverkarna och exportörerna av högpresterande kylprodukter i Kina, etablerad 2007 och belägen i Nanjing, Jiangsu-provinsen, Kina. Vi designar och tillverkar alla typer av aluminiumrör, såsom runda rör, fyrkantiga rör och svetsade kondensorrör av D-typ. Vi tillhandahåller oöverträffad kundnöjdhet genom flexibel, kundcentrerad produktdesign, utmärkt produktkvalitet och snabb leverans. Om du behöver det kan du fråga när som helst.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion

Tillverkningsmetoden för det svetsade kondensorröret av D-typ är att göra aluminiumremsan till en platt remsa och sedan ansluta kanterna genom en högfrekvent svetsprocess. Den största skillnaden mellan extruderat kondensorrör och högfrekvenssvetsat kondensorrör är att det kan använd flerskiktsmaterial av olika aluminiumlegeringar. Beklädnaden används ofta i rör som produceras av värmeväxlare för att uppnå ugnssvetsning eller flamlödning och för att ge offerkorrosionsbeständighet. Vi kan tillhandahålla korta eller långa rör, perfekta runda eller D-formade, vanliga rör eller färdiga rör, inklusive spår, borrhål, bafflar och svetsade anslutningsblock2.ProduktParameter (specifikation)

Svetsat kondensorrör av typ D

Beskrivning

Specifikation(B*H*T)mm

Specifikation(B*H*T)mm

HF D-typ rör

16,05*18,05*0,8

 

HF D-typ rör

20*13*0,8

 

HF D-typ rör

20,3*13,075*1,5

 

HF D-typ rör

20,4*18,0*1,2

24*20*1,0

HF D-typ rör

28*16*1,0

 

HF D-typ rör

14*1,6*0,24

14*1,6*0,26


3. Kommersiella villkor:
1) Minsta orderkvantitet: 1 ton
2) Pris: förhandling
3) Betalningsvillkor: T/T
4) Försörjningsförmåga: 50 000 mt per år
5) Leveranstid: 15 arbetsdagar efter mottagande av din handpenning
6) Förpackningsdetaljer: Standard träfodral.


4. Vanliga frågor:
1, F: Är du tillverkare?
S: Ja, vi är etablerade 2003. Som tillverkare är våra kunder välkomna att besöka vår fabrik.
2, F: Accepterar du anpassade beställningar?
A: Ja, det gör vi. Dina skräddarsydda beställningar är alltid välkomna. Vänligen ge oss dina tekniska prestanda eller prover så att vi kan anpassa produkterna enligt dina önskemål. Om ytterligare detaljer är du välkommen att kontakta oss.
3.F: Vad är ditt företags exempelpolicy?
S: Som en leverantör ser vi att provet är nödvändigt för våra båda sidor, vår policy är att erbjuda gratis prov så mycket vi kan, bara en situation är undantag, provet har en mycket komplex struktur, dessutom har vi inget i stock.
Om provleverans, måste du betala för frakten, vanligtvis frakt hämtas med express.

Heta etiketter: D-typ svetsat kondensorrör, Anpassad, Kina, Rabatt, Kvalitet, Leverantörer, Gratisprov, Tillverkare, Offert, Ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter