Anpassad motorcykel oljekylare

Anpassad motorcykel oljekylare

Vi tillhandahåller olika typer av motorcykeloljekylare och kan anpassa motorcykeloljekylare enligt kundens krav. Den är tillverkad av helt hållbart och tjockt högkvalitativt aluminium med bra korrosionsbeständighet och värmeavledning. Vi kan stödja små partibeställningar. Välkommen att höra av dig.

Produktdetalj

1. Produktintroduktion

Eftersom oljan har värmeledningsförmåga och kontinuerligt flyter och cirkulerar i motorn har oljekylaren en kylande effekt på motorns vevhus, koppling, ventilaggregat etc. Även för en vattenkyld motor är de enda delarna som kan kylas med vatten är cylinderhuvudet och cylinderväggen, och andra delar måste fortfarande kylas av oljekylare. Vi kan även tillhandahålla service av anpassad motorcykeloljekylare för kunder.

2. Metoder och fördelar och nackdelar med att anpassa motorcykeloljekylare
Först och främst, är det användbart att modifiera oljekylningen? Svaret är ja. Fördelarna med luftkylda motorer är enkel struktur, låg produktionskostnad och enkelt underhåll. Men detta betyder inte att den luftkylda maskindesignen är perfekt. För hög temperatur kan aldrig undvikas. Därför är många luftkylda fordon utrustade med oljekylda radiatorer, inklusive många vattenkylda fordon som även är utrustade med oberoende oljekylda kylflänsar. Vissa av dem har speciella olje- och vattenkylningsanordningar. Fördelarna med oljekylning är självklara: den skyddar motorn från slitage, förlänger oljebytesintervallet, sparar bränsle och bibehåller rätt kraft under långvarig körning.

3.Om oss
Nanjing Majestic ligger i Nanjing City, Jiangsu-provinsen. Den täcker en yta på cirka 2500 kvadratmeter och har mer än 10 års tillverkningserfarenhet inom området för plattvärmeväxlare av aluminiumstav.
Nanjing Majestic har samlat på sig många års forsknings- och utvecklingserfarenhet av att anpassa motorcykeloljekylare, vattenkylare, intercoolers, kombinerade kylare och tekniska maskinkylare, och kan förse kunderna med förstklassiga produkter och tjänster.
Nanjing Majestic tar "konsekvens och excellens" som sin företagsfilosofi, och "kunder är vår Gud, och kvalitet är Guds krav" som sin serviceprincip.
Inspektionsresultaten, operatörer och inspektörer för varje process av alla produkter från Nanjing Mangast registreras i datorfilen för spårbarhet. Alla produkter ska inspekteras och testas i enlighet med företagets standarder och kundernas speciella krav.

4.Vanliga frågor
F. Vad sägs om din leveranstid?
S: I allmänhet tar det 30 till 45 dagar efter att du har mottagit din förskottsbetalning. Den specifika leveranstiden beror på
på varorna och mängden av din beställning.
F. Kan du producera enligt proverna?
A: Ja, vi kan producera av dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan bygga formar och fixturer.
F. Vilken är din exempelpolicy?
S: Vi kan leverera provet om vi har färdiga delar i lager
Heta etiketter: Anpassad motorcykeloljekylare, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter