Kärnmonteringsmaskin

Nanjing Majestic Company är en av professionella leverantörer av Core Assembly Machine i Kina. Vi tillhandahåller den bästa tekniska konsultationen före försäljning och professionella tjänster efter försäljning för de flesta användare. Vi har uppmärksammat kundernas verkliga behov, förbättrad effektivitet och produktionskapacitet under lång tid för att säkerställa att produkterna tillhandahöll stabilitet och höga kostnadsprestanda, vi kommer att göra vårt bästa för att sänka kundkostnaderna och tillhandahålla hög kvalitet Core Assembly Machine, tjänster och kostnadseffektiva helhetslösningar som uppfyller kundernas förväntningar.


Kärnmonteringsmaskinen avser ett system som består av två eller tre av bandvalsningsmaskinen, rörtillverkningsmaskinen och kärnmonteringsmaskinen. Kärnmonteringssystemet kan producera värmeväxlarkärnor såsom kondensorer (fordons- och VVS-industrier), radiatorer, värmare, förångare och intercoolers. Manuellt behöver du bara installera skruven, hylsan, muttern (brickan, fjäderbrickan) i motsvarande vibrationsplatta och sätt på utrustningen. Utrustningen kör processerna för laddning, urladdning, matning, lastning och vridning av muttrar av sig själv. Efter att utrustningen har monterat de spridda expansionsskruvarna till en färdig produkt kommer utrustningen att kommunicera enligt informationen från sensorn och andra visuella system, enligt uppsättningen Lossa och boxa de färdiga produkterna en efter en i ordning. Motordrift, kan fungera när strömmen är på, inget ljud, energibesparing och energibesparing.


Med utvecklingen av ekonomi och tider har användningen av kärnmonteringsmaskiner kraftigt främjat utvecklingen av fordonsindustrin och också förbättrat arbetseffektiviteten för verkstadsdrift. Vi kommer att designa och producera enligt dina produktionsbehov och tillhandahålla en komplett uppsättning av ritningar och manualer. Kärnmonteringsmaskinen är garanterad i ett år och ger kundservice och underhåll. Det hjälper också att träna och styra maskinens användning.
Köp Kärnmonteringsmaskin från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Kärnmonteringsmaskin i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.