Kontinuerlig hårdlödningsugn

Kontinuerlig hårdlödningsugn

Denna kontinuerliga hårdlödningsugn använder högtemperaturvärme för att kontinuerligt hårdlödda metallprodukter under förutsättning att ammoniak och väte som sönderdelas av den flytande ammoniaknedbrytningsugnen används som atmosfär. Eftersom det finns vätgasskydd i ugnen kan metallprodukterna reduceras under förhållandena med hög temperatur i ugnen. Svetsprodukter kan uppnå jämnhet och ljusstyrka. De lödda arbetsstyckena innehåller järnbaserade arbetsstycken, kopparbaserade arbetsstycken och arbetsstycken i rostfritt stål.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

I fordonsindustrin är kontinuerlig gaslödning en mycket viktig och allmänt använd metod, särskilt vid hårdlödning av fordonsradiatorer och tre filter för fordonsindustrin. Sedan 1980-talet i mitt land har olika typer av gasskyddade kontinuerliga hårdlödningsugnar införts från utlandet, vilket har främjat förbättringen av produktkvalitet och produktionseffektivitet. Sedan 1990-talet har mitt lands vetenskapliga forskningsenheter successivt utvecklat kväve -skyddade kontinuerliga hårdlödningsugnar för radiatorer i aluminium, vilket har främjat utvecklingen av mitt lands bilindustri.


2.Produktfunktion och applikation

Denna kontinuerliga lödningsugn används i stor utsträckning vid hårdlödning av rostfritt stål, aluminium och andra delar i industrier som bilar, dieselmotorer, flyg, luftkonditionering och kylning, gasvärmare och elektronik.
Funktion
1. Uppvärmningsugnen har god hållfasthet, liten termisk deformation och förbättrad livslängd
2. Kylsektionen är utrustad med en värmeväxlare, vilket avsevärt förbättrar arbetsstyckets kylhastighet.
3. Importerade ugnsfoder är valda för att minska energiförbrukningen.
4. Den speciella konstruktionen möjliggör steglös tryckreglering i varje zon i värmezonen för att säkerställa konstant värmeugns temperatur. Ugnstemperaturens stabilitet kan nå plus minus 1â „ƒ.
5. Unik explosionssäker design. Olika felalarmkretsar och sammankopplade automatiska skyddsanordningar används för att säkerställa en säker drift av ugnen.


3. FAQ:

F: Kan vi besöka din fabrik?
A: Naturligtvis välkomnar vi dig varmt till vår fabrik.
F: Kommer du att ge en garanti?
A: Ja, vi är mycket säkra på våra produkter och vi packar dem väldigt bra, så vanligtvis kommer du att få din beställning i gott skick. kommer att hantera det omedelbart.
F: Var finns din fabrik?
A: Vi är i Nanjing
Heta etiketter: Kontinuerlig lödningsugn, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter