Kondensatorrör

Nanjing Majestic Company är en av Kinas kondensatorrörstillverkare. Vi tillhandahåller olika aluminiumprodukter och tekniska lösningar. Vi har åtagit oss att bli aluminiumprofiler, aluminiummikrokanalrör, högfrekventa svetsade aluminiumrör, aluminiumdragna rör, sömlösa aluminiumrör, aluminiumbehandlade och stansade delar, aluminiumtrådar, värmeöverföringsmaterial av aluminium, aluminiumplattor, tunna plattor, remsor, folie, bar, pressgjutning, pressgjutning. De producerade produkterna används i stor utsträckning inom bilindustrin, byggbranschen, HAVC & R och värmeöverföringsindustrin, luftfart, järnvägstransporter, marinindustrin, etc. Om någon återkommer kan du maila oss eller ringa oss när som helst. Ser fram emot att arbeta med dig.

Materialen vi använder för kondensorrör har hög hållfasthet, svetsbarhet, korrosionsbeständighet och långvarig hållbarhet. Interiören är slät och sömlös och ger extruderad konstruktion eller cirkulära kondensorrör av sömlös aluminium för precisionsapplikationer.Mikrokanal kondensorrör är ett slags tunnväggigt poröst plattrörsmaterial som använder raffinerad aluminiumstav, varm extrudering och ytbehandlad zink. Det används främst i alla typer av köldmedier i luftkonditioneringssystem. Det är en ny typ av miljövänligt köldmedium. Användningen av det nya miljöskyddssystemet är nyckelmaterialet i den nya generationens mikrokanal luftkonditioneringsvärmeväxlare.

Grundades år 2007, vi Nanjing Majestic Auto Parts företag är engagerade i tillverkning, export och leverans av ett brett utbud av produkter för auto kylsystem, som kylarrör, intercooler rör, oljekylare rör och runda kondensor rör och många fler. Vi har fått stora erfarenheter genom forskning och utveckling av värmeväxlarsystemprodukter och har designat och tillverkat artiklar för en mängd olika applikationer. Vi bedriver omfattande forskning och undersökningar på vår forsknings- och utvecklingsenhet och gör vårt bästa för att förnya ett bättre resultat av Dessutom hjälper inspektioner och undersökningar oss att designa och utveckla nya produkter med hög kvalitet. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949. Vårt team av effektiva medarbetare är väl insatt i alla tillverkningsprocesser och andra relaterade uppgifter och därmed utvidga vår verksamhet över hela världen. Vidare strävar vi efter att uppnå maximal kundnöjdhet och följa senaste etiska standard som har lett oss till att nå nya höjder för framgången.

Jag ser fram emot att jobba med dig!
Köp Kondensatorrör från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Kondensatorrör i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.