Testmaskin för kondensläckage

Testmaskin för kondensläckage

Kondensatorläckagetestmaskinen antar det senaste utländska mikrodatorchipet, högprecisionssensorn och nolläckningsventilen för att säkerställa noggrannheten i testresultaten och instrumentets hållbarhet. Mikrodatorn kontrollerar automatiskt detekteringsprocessen och samlar in data och använder de senaste algoritmerna och den speciella programvaran för att analysera och bearbeta data, vilket i största möjliga utsträckning kompenserar effekterna av temperaturen (inklusive omgivningstemperatur) under detekteringsprocessen. Det övervinner extern störning och inser att detektering av direkt tryckdifferensläckage. Detekteringsresultatet är intuitivt och har ett högt kostnadsförhållande. Det är en idealisk utrustning för många detekteringar av lufttäthet.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Kondensatorläckagetestmaskinen kallas också vattentät detektor, läckagedetektor, lufttäthetsläcksdetektor, läckagedetektor, täthetstest, etc. Används huvudsakligen för produktförseglingstest, vattentät test, IP-skyddsnivå test. De flesta traditionella läckagedetekteringsmetoder använder nedsänkning av vatten eller sprutning med tvålvatten. Enligt den visuella inspektionen av testaren bedöms läckaget av arbetsstycket. Mängden läckage beror på testarens subjektiva bedömning, så det är svårt att eliminera påverkan av mänskliga faktorer på testresultaten, och det bestämmer också att det inte kvantitativt kan mäta arbetsstyckets läckage. Dessutom, efter att ha använt denna metod för att testa, måste ytterligare arbete som rengöring, torkning och rostskydd av arbetsstycket utföras, vilket kommer att ge onödiga problem för produktionen, och vissa produkter kan inte komma in i vatten. När vattnet kommer in skadas det. Öka kostnaden för vattentät testning.
I takt med att industrialiseringsprocessen accelererar blir kvalitetskraven för produkter allt högre och de traditionella läcksökningsmetoderna kan inte uppfylla de faktiska kraven. Därför använder de aktuella detektorerna för kondensläckagetestmaskiner oftast olika typer av tryck, direkt tryck och flödesform.


2.Produktfunktion och applikation

Användningsområden för kondensorläcktestmaskinen:
Testmaskinen för kondensorläckage används ofta i radiatorer, kondensorer, kylare, koppar, bilradiatorer, aluminiumradiatorer: gjutna aluminiumradiatorer, kompositradiatorer i stål-aluminium, radiatorer i aluminium och andra produkter online-täthetsprovning, tätningstest , Det kan också användas i laboratoriet för lufttäthetstest och tätningstest.


3. FAQ:

F: Har du detaljerad och professionell installationsmanual?
A: Ja, det har vi
Q: Varför kan vi välja dig?
A: Vi kan erbjuda snabb svarstjänst, kort ledtid och konkurrenskraftigt pris.
F: Hur citerar du och hur lång är offertens giltighetstid?
A: Vi kommer vanligtvis att göra en offert via e-post inom 24 timmar efter att du fått din förfrågan. Priset gäller i 30 dagar.
Heta etiketter: Testmaskin för kondensorläckage, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter