Lödningsugn

Nanjing Majestic Auto Parts är också en av leverantörerna av lödningsugnar i Kina. Och det kommer att finnas professionella tekniker som ger dig professionella tekniska tjänster. Om du har några behov kan du kontakta oss när som helst. Ser fram emot att arbeta med dig.

Aluminiumlödningssystem används huvudsakligen för aluminiumkylare, oljekylare, intercooler, värmare, bältekondensor, förångare, parallellflödeskondensor, staplad förångare, kraftstationsluftkylare och andra arbetsstycken. Kontinuerlig hårdlödning utfördes i kväveatmosfär och används främst för hårdlödning av aluminiumdelar i skyddande atmosfär. Den består huvudsakligen av flusssprutningsmaskin, elektrisk torkugn, hårdlödningsuppvärmningsugn, vattenkylnings- och luftkylningsanordning, atmosfärskontrollsystem och automatiskt styrsystem. Aluminiumlödningsugn är lämplig för massproduktion av aluminiumkylare, såsom parallellflödeskondensor, staplad förångare och bilradiator.

Lödugnen är enkel i konstruktion och lätt att använda. Cirkulationsvindhastigheten i torkugnen är hög och värmekapaciteten är stor för att säkerställa att arbetsstycket är helt torr. Aluminiumlödningsugnens membran är fin och rimlig, temperaturkontrollprecisionen är hög, ugnstemperaturens enhetlighet är bra, energibesparande effekt är anmärkningsvärd.Luftkylningskammaren är utrustad med en slaggborttagningskammare, genom sidodörren till inspektionskammaren kan det återstående flödet i hårdlödningsugnen tas bort; Luftkylning korroderas inte av vatten och kommer inte att deformeras allvarligt på grund av kyla och värme, och cirkulerande kylvatten behövs inte. Det perfekta styrsystemet inser produktion, intelligens, kontroll, tidig varning och skyddssystem och säkerställer en säker och tillförlitlig drift av produktionslinjen.Multi-serie och högprecisions syreanalysator ger avancerade medel för realtids- och noggrann mätning av ugnsatmosfär.Och alla våra processer följer strikt ISO-9001-procedurer.Och vi har en års kvalitet, om några behov, kan du kontakta oss när som helst.
Köp Lödningsugn från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Lödningsugn i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.