Fordonsradiator

Fordonsradiator

Automotive Radiator består av tre delar: vatteninloppskammaren, vattenutloppskammaren och kylarkärnan. Kylvätskan flyter i kylarkärnan och luften passerar utanför kylaren. Det heta kylmediet blir kallt genom att värmen släpps ut i luften, och den kalla luften värms upp genom att absorbera värmen som släpps ut av kylmediet.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Bilkylare är en oumbärlig och viktig komponent i bilens vattenkylda motorkylsystem, och bilkylaren utvecklas i riktning mot lätthet, effektivitet och ekonomi. Bilradiatorns struktur anpassas ständigt till den nya utvecklingen.Aluminiumfordon används mer och mer i bilbilar och teknikfordon.

2. produktfunktion

-HANDVERK TIG SVETSAD KONSTRUKTION av skickliga svetsare. - Fenor och rör med hög densitet för att förbättra kyleffektiviteten. -Strikt kvalitetskontroll. Förutom tryckprovningen måste varje fordonsradiator genomgå Salt Spray-testningen. - Högfrekventa vibrationstest för fordonsradiatorprestanda av korrosionsbeständighetstestning och styrka. -Våra bilradiatorer är polerade till spegelfinish eller kan målas i svart.

3. produktparameter (specifikation)

Föremålsnamn Fordonsradiator
varumärke Anpassat
Material Aluminium
Färg Svart, silver eller anpassad
MOQ 50 st
Förpackning Kartong + skum och plastpåse


4. förpackning


5. FAQ:

F: Kan du producera enligt proverna?
A: Ja, vi kan producera med dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan bygga formar och armaturer.
F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vilka är dina leveransvillkor?
A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Heta etiketter: Fordonsradiator, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratisprov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter