Automatisk rörskärmaskin

Automatisk rörskärmaskin

Med utvecklingen av ekonomin väljer fler och fler tillverkare att använda automatisk rörskärmaskin. Fördelen med den automatiska rörskärmaskinen är att kvaliteten på sågröret är bra, det finns mindre grader och produktiviteten förbättras avsevärt.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Denna automatiska rörskärmaskin är lämplig för skärning av legeringsrör, kolstålrör, rostfria stålrör och icke-järnmetallrör. Denna utrustning består av ett materialhylla, en rörskärspindel, en kedjelinje, en gränsmekanism, en matningsmekanism , ett elektriskt system, ett pneumatiskt system etc.


2. produktfunktion

1.Denna automatiska rörskärmaskin bearbetade produkter är av god kvalitet, hög effektivitet och lång bladanvändningstid.
2.Manuell utfodring en gång, kan matas automatiskt under lång tid, automatisk skärning, fasningsprocess, inget behov av arbetare att mata efter rörskärning, Den automatiska rörskärmaskinen minskar kraftigt arbetsintensiteten, förbättrar produktionseffektivitet och automatisering, arbetare kan arbeta automatiska rörskärmaskiner.
3. bearbetningsparametrar, verktygsparametrar kan ställas in efter behov för att uppfylla processkrav, lätt att använda;
4. rörskärning, fasning, matningshastighet och andra parametrar kan justeras manuellt;
5. Fasningsarmaturen styrs av den hydrauliska automatiska centreringsarmaturen, och fastspänningen är pålitlig och stabil;


3. servering

Garantiperiod: ett år efter godkännande av automatisk rörskärmaskin
Under garantiperioden bör vårt företag omedelbart svara på eventuella fel på grund av tillverkningskvalitet efter att ha fått ett samtal från kunden.
Om den automatiska rörskärmaskinen misslyckas på grund av mänskliga faktorer under garantiperioden eller under garantiperioden är vårt företag skyldigt att samarbeta med kunden för felsökning. Om behandling på plats krävs ska kunden ta ut motsvarande avgift. Om delarna byts ut ska delarna laddas.
Vårt företag kommer att ge kunderna många års teknisk support för applikationer


4. FAQ:

F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vilka är dina leveransvillkor?
A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
F: Vilka är dina betalningsvillkor?
A: Normalt accepterar vi 30% deposition, 70% före leverans. Tveka inte att fråga om du har råd.
Heta etiketter: Automatisk rörskärmaskin, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter