Automatisk kärnmonteringsmaskin

Automatisk kärnmonteringsmaskin

Hittills täcker de produkter som företaget producerar många områden som bil-, industri- och byggbranschen. Det har också exporterat automatisk kärnmonteringsmaskin till stora tillverkare av värmeväxlare i världen. Täckningen är bred och det tekniska innehållet är högt. Kundernas behov är drivkraften för oss att gå vidare och samtidigt har vi samlat värdefull designerfarenhet för vårt företag. Vi upprätthåller alltid ett gott samspel med kunderna och producerar praktisk utrustning.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Den automatiska kärnmonteringsmaskinen kan producera värmeväxlarkärnor såsom kondensorer (fordons- och VVS-industrier), radiatorer, värmare, förångare och mellankylare. Den automatiska kärnmonteringsmaskinen använder kontinuerligt levererade fenor och rör och manuellt installerade huvudstycken (uppsamlingsrör) och sidoplattor för att montera värmeväxlarkärnorna enligt specifikationer som krävs av kunderna. Den automatiska kärnmonteringsmaskinen kan manövreras och justeras via konsolen, och den monterade kärnmodellen kan snabbt ändras. Alla delar av utrustningen är konstruerade för enkelt underhåll.


2.Produktfunktion och applikation

Den automatiska kärnmonteringsmaskinen används huvudsakligen för delar som används inom fordonsindustrin: säten, stötdämpare, positioneringsanordningar, insatsdelar, transmissioner, dörrmotorer, oljefilter, kompressorer etc.
Allmänna industriella delar: mikrovågsugnar, gasdelar, lagerinsatser etc. Dessutom kan det, i enlighet med behoven från olika regionala marknader, möta den halvautomatiska monteringsmaskininstallationen av vattentankar med många sorter och små satser.


3. FAQ:

F: Hur skickar man?
A: Sjöfrakt, flygfrakt, express;
F: Vilka är dina leveransvillkor?
A: Vi kan göra EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
F: Vad är fördelar med kvalitet?
A: All bearbetning produceras i vår egen fabrik, vi kan kontrollera kvaliteten;
Heta etiketter: Automatisk kärnmonteringsmaskin, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter