Auto radiator

Vårt företag grundades 2007 och specialiserar sig inom reservdelar och tillbehör för eftermarknads- och prestandafordon. "Kvalitet och service" har alltid varit vår främsta princip och vårt åtagande för kunder över hela världen. Utbudet av produkter vi tillhandahåller inkluderar generatorradiatorer, banbrytande radiatorer, fordonsradiatorer, radiatorhylsor, industriella radiatorhylsor, radiatorns sidofästen, oljekylare. Vi välkomnar kunderna att designa och ODM för att utveckla nya produkter. Vi kan skräddarsy automatisk radiator för kunder. Vi ser alltid till att våra produkter säkert kan användas och accepteras av alla kunder. Om du är intresserad av våra produkter, tveka inte att kontakta oss.

Auto radiator är en viktig del av kylsystemet i bilens vattenkylda motor. Fordonsradiator utvecklas i riktning mot lätt, hög effektivitet och ekonomi. Bilradiatorns struktur anpassar sig ständigt till den nya utvecklingen. Aluminiumkylare används mer och mer i lastbilar och teknikfordon. Den största fördelen med vår bilkylare är att den är handsvetsad av skickliga svetsare. Och den automatiska radiatoranvändningen av flänsar och rör med hög densitet för att förbättra kyleffektiviteten. Strikt kvalitetskontroll, förutom trycktestet, måste varje bilkylare också klara saltspraytestet. Högfrekvent vibrationstest, används för korrosionsbeständighetstest och hållfasthetstest av bilradiator. Och vår bilkylare efter polering, för att uppnå spegeleffekten eller kan målas svart.

Vår organisation får hjälp av ett skickligt professionellt team som hjälper oss att tillverka produktserier som uppfyller branschens kvalitetsstandarder. Dessa yrkesverksamma är engagerade i att upprätthålla en hälsosam arbetsmiljö i arbetsstationen, vilket hjälper oss att behålla det namn vi fått. Eftersom vi är en ISO-certifierad organisation strävar vi alltid efter att upprätthålla den utmärkta kvaliteten på våra produkter och utför därför alla aktiviteter under överinseende av våra erfarna proffs. Dessutom kan alla produkter endast levereras på marknaden efter att ha kontrollerat olika kvalitetsparametrar. Med vår utmärkta produktkvalitet, kundorienterade strategi och rättvisa affärspolicy har vi vunnit många kunders förtroende. För närvarande säljs automatisk radiator till Storbritannien, USA, Saudiarabien, Förenade Arabemiraten, Ryssland, Brasilien, Japan och många andra länder.
Köp Auto radiator från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Auto radiator i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.