Auto plast aluminiumkylare

Auto plast aluminiumkylare

Med den ständiga utvecklingen av vetenskap och teknik eskalerar människors krav på olika produkter ständigt, och struktur- och materialprestandamatchningen mellan komponenter går mot lätt, hög tillförlitlighet, lågt pris och miljöskydd i produktionen. Detsamma gäller inom fordonsindustrin, så fler och fler väljer automatisk plastkylare i aluminium och radiatorer i aluminium.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Auto-plastkylaren i aluminium är en oumbärlig viktig komponent i bilens vattenkylda motor. Dess funktion är att leda överskottet av värme som kylmediet transporterar i motorns vattenmantel genom det sekundära värmeväxlingen och absorbera det från högtemperaturdelarna under påverkan av det yttre påtvingade luftflödet. Värmen släpps ut i luften av värmeväxlaranordningen. I år, på grund av utvecklingen av ny teknik, har mer och mer uppmärksamhet ägnats åt att förbättra prestandan hos auto-plast aluminiumradiator. På grund av de olika miljöerna där produkterna finns, har våra produkter kontinuerligt förbättrats i hög temperatur och korrosionsbeständighet för att säkerställa automatisk plastradiatoreffekt i kylsystemet samt tillförlitlig ekonomi.


2. produktparameter (specifikation)

Föremålsnamn Auto plast aluminiumkylare
varumärke Anpassat
Material Aluminium
Färg Svart, silver eller anpassad
MOQ 50 st
Förpackning Kartong + skum och plastpåse


3. produktfunktion

Eftersom kvaliteten på värmeavledningssystemet avgör bilens prestanda har vår Auto Plastic Aluminium Radiator högkvalitativ värmeavledning, korrosionsbeständighet, ekonomi och lufttäthet och kan bättre möta tidens behov


4.Produktfördelar

1.Lätt vikt, vår Auto Plastic Aluminium Radiator är lätt att installera och transportera. När värmeavledningen är densamma är dess vikt endast en elfte av gjutjärnstrålaren, en sjättedel av stålstrålaren och en tredjedel av kopparstrålaren, vilket kan spara transportkostnader, minska arbetsintensiteten och spara installationstid .
2. enkel installation och bekvämt underhåll. På grund av aluminiumlegeringens låga densitet och kan bearbetas till delar av olika former och specifikationer är tvärsnittet för denna typ av aluminiumstrålare stort och regelbundet, produktmontering och ytbehandling kan slutföras i ett steg och konstruktionen webbplats kan installeras direkt, vilket sparar mycket installationskostnader. Underhållet är också bekvämt och kostnaden är låg.
3.Energibesparing och konsumtionsminskning, låg användningskostnad. När mittavståndet mellan inloppet och utloppet på Auto Plastic Aluminium Radiator och värmeledningstemperaturen är detsamma, är värmeavledningen för aluminiumstrålaren 2,5 gånger högre än för gjutjärnstrålaren. På grund av sitt vackra utseende kan värmeskyddet utelämnas, vilket kan minska värmeförlusten med mer än 30% och kosta 10% ovan, även om värmeavledningseffekten hos aluminiumstrålaren är något sämre än kopparstrålarens, är vikten kan minskas kraftigt. Eftersom aluminiumpriset endast är 1/3 av kopparpriset kan kostnaden minskas kraftigt.


5. FAQ:

F: Kyler en aluminiumkylare bättre än en kopparkylare?
A: Ja, jämfört med kopparmässing har aluminium högre effektivitet, låg vikt och längre livslängd.
F: Varför kan vi välja dig?
A: Vi kan erbjuda snabb svarstjänst, kort ledtid och konkurrenskraftigt pris.
F: Hur många staber har du i din fabrik?
A: Vi har mer än 180 anställda, 10% är seniortekniker.
Heta etiketter: Auto plast aluminiumradiator, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter