Oljekylare för aluminiumrörrem

Oljekylare för aluminiumrörrem

Vi är Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd, etablerat 2016, vi fokuserar på FoU och export av värmeväxlare, oljekylare, radiatorer, värmeväxlare av aluminiumfenor, aluminiumkärnor, oljekylare av aluminiumrör och relaterade produkter. Våra värmeväxlare täcker byggmaskiner, dieselmotorer, dieselgeneratorer, bilar, motorcyklar, luftkompressorer, vindkraft, fartyg, hydraulisk utrustning, lastbilar, elektriska bussar, oljefält och många andra aspekter.

Produktdetalj

Oljekylare för aluminiumrör

Vi tillhandahåller olika typer av oljekylare för aluminiumrör och kan skräddarsyoljekylare av aluminiumrörsremenligt kundens önskemål. Den är tillverkad av helt hållbart och tjockt högkvalitativt aluminium med bra korrosionsbeständighet och värmeavledning. Vi kan stödja små partibeställningar. Välkommen att höra av dig.


Produktfunktioner

Oljekylare av aluminiumrör Kan användas för att kyla motorolja, transmission och bakre differential, tillverkad av högkvalitativt anodiserat aluminium för utmärkt hållbarhet och skydd, idealisk för eftermonterade gatufordon som går med lite eller inget spår. Temperatursänkning till 50°F hjälper till att sänka kylvätsketemperaturen och förlänga motorns livslängd genom att förbättra kylningseffektiviteten. Kvalificerad att konvertera kylare till en bilfunktion. Kan användas som en bypass-kylbana för transmissionsolja.Vår tjänst

Ø Tillhandahålla teknisk design och lösningar;
Ø Vi kommer att tillhandahålla din oljekylare av aluminiumrör enligt din modell och bekräfta.
Ø Leverera tillbehör när som helst;
Ø Strikt kontraktsgranskning som involverar alla avdelningar för att säkerställa genomförbarheten för varje beställning.
Ø Processdesign och verifiering före massproduktion.
Ø Varje kylare trycktestas på begäran.FAQ

F1: Är du en fabrik eller ett handelsföretag?
A1: Vi har fabrik
F2: Var är din fabrik?
A2: Vår fabrik ligger i Foshan City, Guangdong-provinsen.
F3: Har du prover?
A3: Ja, men fraktkostnaden är ditt ansvar.
F4: Vilken är huvudmarknaden för dina produkter?
A4: Våra huvudmarknader är i Mellanöstern, Sydostasien, Sydamerika, Afrika, Sydasien, etc.


Heta etiketter: Oljekylare för aluminiumrör, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter