Aluminiumrör

NANJING MAJESTIC AUTO PARTS CO., LTD. fokuserar på att lösa problem med värmeväxlarkylsystem, tillhandahålla värmeväxlaraluminiummaterial för fordonsindustrin, luftkonditioneringsindustrin, specialiserat på produktion av olika typer av precisionsvärmeväxlare aluminiumrör och andra relaterade bildelar till radiatorer, luftkonditioneringssystem. Vårt företag är en av de största aluminiumrörsleverantörerna i Kina. Produkterna inkluderar olika komposit aluminiumspiraler - aluminiumplattor - aluminiumfolie -> högfrekventa svetsade aluminiumrör, extruderade rör. Precisions högfrekvent svetsat aluminiumkylarrör, intercooler-rör, oljekylarrör, kondensorrör som uppfyller högsta kvalitetsstandarder inom bilindustrin. Vi förser kunderna med högkvalitativa produkter, bra service och hjälper kunderna att öka konkurrenskraften, kundtillfredsställelse är fokus för vårt arbete.

Aluminiumröret vi tillhandahåller är det mest använda aluminiumet i strukturella applikationer. Den har korrosionsbeständighet över genomsnittet, god bearbetbarhet och är mycket lämplig för svetsning, värmebehandling, spänningssprickmotstånd och icke-magnetisk. Dessutom har den hög korrosionsbeständighet och används ofta i utomhuskonstruktionsapplikationer, såsom räcken och dekorlistar. De har förmågan att överföra värme snabbt och effektivt, vilket gör dem till idealiska material för värmeöverföringsprocesser. Dessa kan tillhandahålla specifikationer och storlekar till ledande marknadspriser enligt kundernas specifika applikationer.

Nanjing Majestic Company grundades 2007 och har mer än 12 års erfarenhet av aluminiumrörsindustrin. Dessutom är vår fabrik certifierad av ISO / TS16949, så kvalitet garanteras. Vi har en katalog med olika specifikationer och modeller som du kan välja mellan. Om du har din egen design, vänligen ange ritningar, vi kommer att producera enligt dina ritningar och krav. Om du har några behov eller frågor kan du kontakta oss när som helst. Ser fram emot att ha ett långsiktigt samarbete med ditt företag.
Köp Aluminiumrör från vår fabrik som är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av Aluminiumrör i Kina. Våra produkter ger bra service som ett års garanti. Om du vill få rabattprodukter kan du få dem från oss. Våra produkter tillhandahåller inte bara gratis prov utan ger också offert. Vi har också produkter av hög kvalitet som är anpassade. Välkommen vänner och kunder hemifrån och utomlands för att besöka vår fabrik och samarbeta med oss, hoppas att vi kan få dubbla vinster.