Kondensatorrör i aluminium

Kondensatorrör i aluminium

Nanjing Majestic är ett helt integrerat aluminiumföretag som tillhandahåller en mängd olika aluminiumprodukter och tekniska lösningar. Som en av de största aluminiumtillverkarna i Kina erbjuder vi ett brett utbud av kondensorrör av aluminium, aluminiumrör, aluminiumprofiler, precisionsrör, aluminiumplattor, plattor, remsor, folier, aluminiumbehandlade delar, stämplingsdelar och gjutgods av aluminium.

Produktdetalj

1. produktintroduktion

Kondensatorrör av aluminiumstamping används huvudsakligen i luftkonditioneringsapparater och kondensorer för bilar. Kondensatorrör av aluminiumstamping är en av de viktigaste komponenterna i luftkonditioneringssystemet. Fluorn i bilens luftkonditioneringsapparat komprimeras av kompressorn för att producera högtemperatur- och högtrycksvätska, som kondenseras av kondensorn och blir en lågtemperatur- och högtrycksvätska som kommer in i värmeuppsamlingsröret. sidhuvudstyp har klädda runda kondensorrör och kondensorrör av aluminium.


2.Produktfunktion och applikation

Funktionen med runda aluminiumstamping kondensorrör:
1). Lättviktig
2). Lätt att löda
3). Bra korrosionsbeständighet
4). Bra tryckmotstånd
5). Möt standard ROHS
6). Högt återvinningsvärde
7). Litet avvikelsesområde
8). Hög ytkvalitet


Tillämpningen av runda stämpelrör av aluminium:


Det används huvudsakligen i kondensorer, oljekylare, inklusive bilkylskåp, nya energifordon, luftkonditioneringsapparater för hushållsapparater, tekniska maskiner, rymdfarkosterförtöjning och andra värmeväxlarkärnor.


3.FAQ

F: Är du en tillverkare?
S: Ja, vi grundades 2003. Som tillverkare välkomnar vi kunderna att besöka vår fabrik.

F: Accepterar du anpassade beställningar?
A: Ja, det har vi. Dina anpassade beställningar är alltid välkomna. Ge oss din tekniska prestanda eller prover så att vi kan anpassa produkten efter dina önskemål. Kontakta oss gärna för mer information.

F: Hur får jag en offert snabbare?
A: Vänligen ange dina krav, isoleringstjocklek, diameter, nominell spänning, arbetstemperatur, färg, kvantitet, applikation etc. så mycket detalj som möjligt.


Heta etiketter: Aluminium stmping kondensorrör, anpassade, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter