Aluminiumradiator för generator

Aluminiumradiator för generator

Aluminiumradiatorn för generatorn är gjord av aluminiumlegeringsmaterial, med hel-aluminiumkärna, tysk sömlös svetsprocess, låg vikt, god seismisk styrka och hög värmeöverföringseffektivitet. I strukturen och kanalen används högeffektiva fenor för att maximera värmeöverföringsytan och förbättra den totala värmeöverföringskoefficienten.

Produktdetalj

Oljekylning Generator radiator

1. Aluminiumradiatorn för generator med rimlig struktur, standardstorlek, enkel installation.
2. De lamellflänsar gör kylradiatorn både hög effektivitet och hög hållfasthet
3. Ytan är behandlad med svart pulverlackering.
4. Anslutningsrörsats mellan generator och radiator
5. Anpassad radiator tillgänglig
6. Alla radiatorfoton är in natura.


Vår fördel

1.Direkt tillverkning: Från råvaror till slutprodukter, one-stop-bearbetning och omfattande kontroll. Vi kan kontrollera kostnad, leveranstid och kvalitet.
2. Toppkvalitet: Företaget klarade ISO/TS16949 internationella kvalitetssystemcertifiering utfärdad av SGS
3.Bra service: Vi kan acceptera SGS eller videoinspektion före leverans, och hela utbudet av produkter garanteras i 12 månader.

Förpackning och frakt

1. Pallpackning: För produkter som aluminiumradiator för generator lägger vi flera i en pall och fixar dem sedan. Denna förpackningsmetod kan spara behållarutrymme och kostnader.
2. Standard export trälåda: vissa produkter designade av kunder, med speciell storlek, vi väljer trälåda. Det skyddar produkten väl under frakt.
3. Korrugerad låda: Denna typ av förpackning används vanligtvis för bilradiatorer och bilradiatorer, vikten är vanligtvis högre, och den korrugerade lådan kan skydda dem innan du lägger dem i behållaren.
4. Träram: används på hemmamarknaden och kan återanvändas.
5. Anpassad förpackning: enligt kundernas speciella krav. Använd till exempel en kartong med kundens logotyp.

FAQ

Q1 Vad sägs om din leveranstid?
S: I allmänhet tar det en månad efter att du har mottagit din förskottsbetalning. Den exakta leveranstiden beror på varan och kvantiteten du beställt.
Q2. Vilka är dina betalningsvillkor?
A: T/T 30% som deposition, 70% före leverans. Innan du betalar saldot visar vi dig bilder på produkten och förpackningen.
Q3. Kan du producera enligt prover?
A: Ja, vi kan producera enligt dina prover eller tekniska ritningar. Vi kan tillverka formar och fixturer.


Heta etiketter: Aluminiumradiator för generator, kundanpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter