Radiatorkåpa i aluminium

Radiatorkåpa i aluminium

Funktionen hos kylarlocket i aluminium är att täta vattenkylningssystemet och reglera systemets arbetstryck. Materialet i kylarhöljet kan vara aluminium, koppar, järn etc. Välkommen att kontakta oss om du har några behov eller förfrågningar. Jag ser fram emot att jobba med dig.

Produktdetalj


1. Produktintroduktion
Kylarens funktion är att överföra värmen som absorberas av kylvätskan i kroppen till uteluften och minska temperaturen på kylvätskan. Kylaren består av en vattenförsörjningskammare, en vattenutloppskammare, en kylarkärna, en kylarkåpa, en dräneringsbrytare etc. Funktionen hos kylarkåpan i aluminium är att täta vattenkylningssystemet och justera systemets arbetstryck.
I allmänhet är ångventilen och luftventilen stängda under inverkan av fjäder. När temperaturen i kylaren stiger för att generera ånga och trycket stiger till ett visst värde, öppnas ångventilen och ångan släpps ut från ångavgasröret. När vattentemperaturen sjunker och vakuumet som genereras av kylsystemet når ett visst värde, andas luftventilen in och öppnas och luften kommer in i kylaren från avgasröret.
Kompensationsfat Kompensationsfat kallas även vätsketank, expansionstank och extra vattentank. Kompensationshinken är gjord av plast och ansluts till överströmningsröret och kylvätskeporten på kylaren genom en slang. När kylvätskan värms upp och expanderas flyter en del av kylvätskan in i kompensationshinken; När kylvätskan svalnar sugs en del av kylvätskan tillbaka till kylaren, så att kylvätskan inte går förlorad.2.ProduktParameter (specifikation)

produktnamn

Radiatorkåpa i aluminium

Material

Aluminium

Ansökan

universell

Färg

Anpassat

MOQ

500 st


3. Produktfördelar och tillämpning
Den huvudsakliga funktionen hos ett kylarskydd i aluminium är att släppa ut överskott av vatten eller tryck när kylsystemet expanderar på grund av temperatur- och tryckstegring; Det rinner in i den extra vattentanken. När kylsystemets temperatur är låg, öppnas den extra vattentanken igen genom kylarlocket i aluminium. Vattnet sugs tillbaka in i kylsystemet för att hålla vattnet i kylsystemet fritt från vattenbrist när temperaturen är hög eller låg.
Den andra är en kylarkåpa i aluminium med ett fast tryckvärde. Vatten kokar inte lätt under högt tryck. Det kokar lätt under lågt tryck. Kokning producerar luft. Därför kan kylarlocket i aluminium upprätthålla ett konstant tryck i systemet och koka det med högt tryck. För att öka uppvärmningseffektiviteten är syftet med den trycksatta radiatorn att förhindra vattenkokning och göra den mer effektiv i värmeavledning.

4.Vanliga frågor
F: Hur kan jag exakt köpa de produkter jag behöver?
S: Vi behöver ett korrekt produktnummer, om du inte kan ange produktnumret kan du skicka det till oss din produktbild, eller berätta för oss din lastbilsmodell, motornamnskylt etc. Vi kommer noggrant att avgöra vilken produkt du behöver .
F: Hur gör du vår verksamhet långsiktig och god relation?
A: Vi håller god kvalitet och konkurrenskraftigt pris för att säkerställa att våra kunder drar nytta av det
F: Vilka länder har du exporterat till?
A: Irak, Förenade Arabemiraten, Turkiet, Malaysia, Thailand, Saudiarabien, Ryssland, Kazakstan, Storbritannien, Frankrike, Australien, Janpan, Kanada, Chile, Egypten.ect

Heta etiketter: Radiatorkåpa i aluminium, anpassad, Kina, rabatt, kvalitet, leverantörer, gratis prov, tillverkare, offert, ett års garanti

skicka förfrågan

relaterade produkter